Acum citesti
Ultima zi de plăţi online pentru înscrierea la Călătorie între Cer şi Pământ

Mâine, miercuri 13 mai, este ultima zi în care se pot face plăţi online prin bancă pentru înscrierea la concursul Călătorie între Cer şi Pământ de la Târgu Ocna care are loc sâmbătă 16 mai. Înscrierile continuă şi după această dată însă mai departe plata poate fi făcută doar numerar la faţa locului.

Călătorie între Cer şi Pământ este evenimentul de MTB XCO desfăşurat pe un traseu unic în România şi poate chiar în lume. Este concursul care traversează inclusiv tunelurile minei Trotuş din Târgu Ocna. Aproape 50% din traseu merge prin subteran, situaţie rar întâlnită dacă nu chiar deloc. Din acest motiv concurenţii sunt obligaţi prin regulament să-şi doteze bicicletele cu lumini în faţă şi în spate, lucru care se întâmplă în general doar la concursurile outdoor nocturne.

foto-cristian-vasile-igu-ro_04Cireaşa de pe tort, în ceea ce priveşte traseul, o primesc concurenţii la final când concursul traversează inclusiv clădirea primăriei din Târgu Ocna. Organizatorii au amenajat zona în aşa fel încât participanţii intră pe o uşă, traversează holul mare al clădirii şi ies apoi pe uşa principală a primăriei. Din nou ceva ce nu vezi prea des la o astfel de cursă.

foto george david 10Traseul continuă apoi în stilul clasic caracteristic acestor evenimente cu drumuri forestiere, poteci şi traversări pitoreşti cu zone împădurite, Călătorie între Cer şi Pământ devenind astfel cel mai complex concurs de ciclism off-road din România.

foto petrut floroiu 04Eşti aşteptat/ă sâmbătă 16 mai la Târgu Ocna pentru o experienţă cu adevărat unică în ciclismul off-road românesc!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × four =