Acum citesti
Trans-Savoie – şase zile de Enduro!

În acest weekend începe Trans-Savoie, un concurs de enduro pe etape cu mai multă coborâre cronometrată decât orice alt concurs de acest gen. Având startul în Val d’Isere, Franţa, ediţia 2015 are mai multe segmente cronometrate, mai mulţi rideri de nivel EWS şi mai multe poteci noi.

Trans-Savoie enduro 18Dacă nu era suficient, sartul este în grup şi în timpul săptămânii la o altitudine de aproape 3000 m oferind 1.500 m coborâre. Ultimul segment este o urcare pe versanţii Mont Blanc-ului pe o potecă specială ce începe din St Gervais căminul celui mai vechi funicular din Europa.

Trans-Savoie înseamnă în jur de 300 de km pedalaţi in regiunea Savoie din Franţa din care în jur de 30 de etape de downhill cronometrate. Urcările se vor face în mare parte folosindu-se reţeaua de transport pe cablu, iar la finalul celor 6 zile de concurs cei care vor avea cel mai mic timp cumulat vor fi declaraţi Campionii Trans-Savoie la masculin şi feminin. În urma celor două ediţii desfăşurate până acum evenimentul şi-a câştigat reputaţia de a fi cel mai tehnic concurs de enduro.

Vom reveni cu fotografii şi rezultate. Între timp puteţi urmări evenimentul şi pe Facebook la www.facebook.com/Trans-Savoie

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + five =