Acum citesti
Tare ca Piatra a 14a ediție, are loc weekendul acesta

Tare ca Piatra ediția 14, concursul de downhill de la Piatra Neamț, va avea loc weekendul acesta, vineri și sâmbătă pe 30 și 31 august, cu antrenamente vineri și concursul sâmbătă. Traseul de concurs este cel cunoscut, iar pentru ediția din acest an câteva elemente au fost refăcute sau reparate pentru ca în weekendul concursului totul să fie perfect funcțional. Tare ca Piatra este cunoscut drept un eveniment festival, fiind vorba nu doar despre concursul de downhill în sine ci despre întreaga atmosfera, totul culminând cu Petrecerea Oficială de sâmbătă începând cu ora 8 seara.

De la organizator:

După cum se știe deja, cea de-a 14-a ediție a festivalului Tare ca Piatra are loc în acest weekend, la Piatra-Neamț.

La fel ca în ultimii 3 ani, evenimentul își concentrează atenția asupra probei de MTB DHI și bineînțeles, asupra evenimentului muzical. Petrecerea oficială din acest an găzduiește în premieră 2 scene, iar concurenții au accesul liber.

Scena TCP (phunk, electro, hip-hop, dnb)
Line-up: SPZ, AdrianR, Zgîrie Disc

Scena DUBLA (electronic)
Line-up: Cosmjn, Haokah (live), Iuly.B, Dice, Bogdan

Taxa de înscriere pentru Tare ca Piatra #14 este 200 LEI și asigură următoarele beneficii:

– transportul cu telegondola (11 urcări în inervalul vineri-duminică)
– accesul la petrecerea oficială
– kit de hidratare: 2 x apă Vitamin Aqua + 2 x apă plată
– kit de înscriere: brățară, număr competiție, program, materiale promoționale etc.
– voucher de reducere pentru achiziția tricoului (-30 LEI)

Aș vrea să menționez câteva aspecte foarte importante legate de înscriere.

  • Înscrierile online sunt obligatorii pentru toată lumea și reprezintă singura modalitate de înscriere. Spre deosebire de alți ani, de data aceasta NU se vor mai putea face înscrieri la fața locului, cu excepția unui număr redus de concurenți care sosec în Piatra-Neamț la race-office în ziua de sâmbătă, înainte de ora 10:00. Înscrierile online se vor închide în data de 28.08, la ora 23:30.
  • Taxa se achită DOAR prin virament bancar, după înscrierea în prealabil pe website-ul evenimentului. La fața locului NU se va putea achita taxa de participare, cu excepția menționată deja mai sus. Ultima zi pentru achitarea taxei de înscriere este 28.08.

Toți pașii de urmat pentru confirmarea înscrierii sunt publicați pe website-ul nostru.

De asemenea, toți minorii înscriși în concurs trebuie să fie însoțiți de către un părinte sau un tutore legal, sau să prezinte la race office acordul pentru minori completat și legalizat la notar. Acordul pentru minori va putea fi downloadat de pe website-ul nostru, din secțiunea formularului de înscriere.

Categorii de participare:

  • Copii (10-14)
  • Juniori (15-18)
  • Elite (19-29)
  • Masters (>30)
  • Feminin (Open)
  • Hardtail (Open)

Mulțumim tuturor sponsorilor și partenerilor implicați în organizarea evenimentului și tuturor riderilor pentru prezență!

Track preview

Foto: Alexandra Ghita

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − 14 =