Acum citesti
TARE CA PIATRA 10 – ultimele zile până la Start!

De pe vremea legendarului Surmont Bike Fest nu am mai avut un eveniment sportiv care să reunească sub acelaşi acoperiş atâtea sporturi. Însă Tare ca Piatra, vine cu nu mai puţin de 6 probe pe care le oferă participanţilor weekendul următor pe 22 şi 23 august: Downhill, XC, Skate, Role, BMX şi Streetball, aflându-se anul acesta la ediţia aniversară cu numărul 10.

tare ca piatra 10 01Cu o săptămână înainte de TARE CA PIATRA, revenim cu informații suplimentare pentru o mai bună desfășurare a evenimentului:

  • Înscrierile online sunt obligatorii, pentru toate probele;
  • Pentru a beneficia de pachetele Early Bird (taxe de înscriere reduse), plata se face în avans, prin virament bancar, până la data de 20.08.2015, ora 12:00;
  • Acordul pentru minori poate fi accesat din formularul de înscriere, trebuie downloadat, completat și semnat de către unul dintre părinți. Cu acest Acord trebuie să vă prezentați în ziua concursului. Acordul NU trebuie să fie legalizat de către un notar.

La festival pentru organizatori nu este important doar concursul ci şi distracția participanților. Astfel se va organiza un party în cinstea concurenţilor în noaptea dintre 22-23 august. Argatu și cei de la Bass Turbat alcătuiesc line-up-ul de anul acesta, alături de trupa Parannoya, dar și de LowCut&BeatMasher, ambii din Piatra-Neamț. Petrecerea are loc pe Muntele Cozla, în Igloo-ul de pe Platou, participanții având acces gratuit pe baza brățării primite la înscriere. Accesul se poate face cu telegondola, dar drumul este accesibil și cu mașina pentru cei ce vor să aleagă această variantă.

Programul detaliat al festivalului, dar și câteva opțiuni de cazare cu preț special pentru concurenții Tare ca Piatra pot fi găsite pe website-ul evenimentului, secțiunea FAQ.

Program

tare ca piatra 10 02 tare ca piatra 10 03Concursul de Cross – Country se desfășoară duminică, 23.08 și are 2 probe: Hobby & Expert.

Traseul concursului de cross-country acoperă Munții Cozla și Cârlomanul, are aproximativ 13 km pentru cursa de Hobby, 24.2 km pentru Expert și o diferență de nivel de 641m, terenul fiind alcătuit din drum pavat cu piatră cubică, drum forestier, poteci și teren accidentat. Ședința tehnică are loc la ora 10:30, iar la ora 11:00 se dă STARTul din Pasajul Curtea Domnească – centrul orașului.

tare ca piatra 10 04Download traseu Hobby

tare ca piatra 10 05Download traseu Expert

Pentru downhill iata si teaser-ul video

Organizatorii mulţumesc tuturor partenerilor și sponsorilor acestei ediții TARE CA PIATRA 10, fără de care organizarea festivalului ar fi fost imposibilă!

tare ca piatra 10 06 tare ca piatra 10 07Mai multe informații vei găsi şi:

– pe website-ul evenimentului: www.tarecapiatra.org
– pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/tarecapiatra.neamt?fref=ts
– pe pagina Event-ului de Facebook: https://www.facebook.com/events/1610005772605768/

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × four =