Acum citesti
Eşti invitat/ă la Transylvania Epic Bike Ride

Un concept nou în România, validat în Europa şi nu numai, unde astfel de evenimente atrag mii de participanţi anual. Epic Bike Ride înseamnă bicicleta, aventura, călătorie, oameni care împărtăşesc aceeaşi pasiune cu tine: pedalatul în ritm de plimbare, nu concurs. Fie că vorbim de mountain bike sau roadbike, de trasee offroad presărate cu obiective turistice sau de trasee de asfalt pline de adrenalină, seria de evenimente Epic Bike Ride urmează o linie comună:

  • Este o tură necompetitivă care îţi permite să mergi în ritmul tău;
  • Se pedalează în grupuri de 4-10 oameni, prieteni, cunoscuţi sau aleşi dintre cei înscrişi în funcţie de ritmul de pedalare dorit;
  • Primeşti câteva zile în care singura ta “grijă” este să te distrezi pe bicicletă şi nu numai, alături de ceilalţi participanţi. Organizatorul se ocupă de transport, bagaje, mic dejun, puncte de alimentare, camping (sală de sport şi cort acolo unde permite locaţia), asistenţă tehnică etc.

Transylvania Epic Bike RideTransylvania Epic Bike Ride
Braşov – Sibiu, 20 – 23 august

Este o tură de mountain bike prin locuri superbe, greu accesibile şi tocmai de aceea epice. Traseul Transylvania Epic Bike Ride parcurge în total 325 de kilometri pe asfalt, pe drumuri forestiere, prin colinele Transilvaniei, prin păduri şi chiar pe poteci înguste de pădure (single trail). Se pleacă din Braşov pe 20 august, joi dimineaţă, şi se pedalează timp de 4 zile până la Sibiu. Duminică seara, 23 august, este întoarcerea în Braşov cu autocarul. De-a lungul turei se vor vizita şi numeroase obiective turistice.

Toata această distracţie costă 400 lei pentru primii 20 de înscrişi şi 450 lei pentru următorii 130. Plata se poate face online la înregistrare sau prin transfer bancar. Număr limitat de locuri la 150 persoane. Înscrierile se fac aici.

Danube Epic Bike Ride
Moldova Noua – Bucureşti, 23 – 27 septembrie

O altă velo-excursie, de data asta exclusiv pe asfalt, este Danube Epic Bike Ride, o tură de şosea provocatoare prin prisma distanţei parcurse. O tură cu atmosferă relaxată, ca la antrenament, necompetitivă. Dacă eşti în urmă cu numărul de kilometri sau pur şi simplu vrei să te bucuri de o tură epică, acesta este ocazia perfectă. Traseul parcurge în total 612 de kilometri pe asfalt, timp de 5 zile.

Se pleacă cu autocarul din Bucureşti spre Moldova Nouă pe 23 septembrie dimineaţă şi se pedalează timp de 5 zile până înapoi în Bucureşti. Taxa de participare este de 450 lei. Primii 20 de participanţi vor beneficia de o taxă de participare redusă la 400 de lei. Număr limitat de locuri la 150 persoane. Înscrierile se fac aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + 4 =