Acum citesti
Sibiu Guşteriţa MTB , devine o tradiţie la sfârşitul sezonului competiţional

Scopul principal al Asociaţiei Tură în Natură din Sibiu a fost încă  de la înfinţare acela de a pune în valoare potenţialul cicloturistic din zona Sibiului şi de a sprijinii dezvoltarea ciclismului, în special a ramurii montain – bike.

Ca şi anul trecut am ales să nu ne suprapunem cu nici o competiţie de MTB din calendarul federaţiei şi am ale o zi de toamnă însorită  de 22.10.1017, când am organizat un nou concurs cea ce se doreşte a fi o tradiţie SIBIU GUŞTERIŢA MTB,  pe un traseu de 20 km ciclabil în totalitate, pentru orice pasionat.  Desigur aşa cum am promis şi anul acesta a fost FĂRĂ TAXĂ DE PARTICIPARE.

Traseul a avut de toate: o primă urcare grea de 2,5 km unde s-a desemnat cel mai bun căţărător şi căţărătoare, drumuri forestiere, poteci pline cu frunze, drumuri înierbate, două coborâri mai tehnice, dar mai ales zone cu peisaje superbe înspre zona Sibiului. Startul şi sosirea a fost în locaţia istorică Biserica Cetate din Guşteriţa, unde am avut suficient spaţiu pentru a amenaja evenimentul în curte dar şi ca finalul traseului să fie unul mai deosebit.

La startul celei de a  doua ediţie  am vut un număr impresionant de participanţi, aproximativ 300, împărţiţi pe toate categoriile posibile, începând de la copiii de 5 ani până la veterani de 77 ani, au fost concurenţi de toate vârstele. În total am avut 11 categorii şi separat a fost competiţia Kids Race pentru cei sub 14 ani.

După conceptul de competiţie pe care l-am denumit acela de MTB şi nu de bike race, câştigători am fost cu toţii, dar trebuie să amintim totuşi pe cei care au reuşit să urce pe podium, anul acesta îndeosebi sibieni de ai noştri.

Feminin sub 30 ani

  1. Chinceş Larisa
  2. Mănescu Natalia
  3. Cioc Alexandra

Feminin peste 30 ani

  1. Balteş Cora
  2. Ferencz Kinga
  3. Cătană Andreea

Categoria masculin juniori 14 – 19 ani

  1. Văidian Iustin
  2. Nicola Ionuţ
  3. Marcu Adi

Categoria seniori 20 – 29 ani

  1. Păcurar Timotei
  2. Mititelu Andrei
  3. Blezu Nicolae

Categoria seniori 30 – 39 ani

  1. Kovacs Robert
  2. Cociuba Marius
  3. Negru Radu

Categoria  40 – 49 ani

  1. Veştemean Romulus
  2. Saroşi Francisc
  3. Fogoroş Florian

Categoria  peste 50 ani

  1. Mârza Octavian
  2. Crăciun Emil
  3. Ferencz Csaba

Cel mai bun căţărător pe cea mai importantă căţărare din Sibiu: Mititelu Andrei
Cea mai bună căţărătoare pe cea mai importantă căţărare din Sibiu: Balteş Cora

În speranţa că  v-am oferit un concurs deosebit vă aşteptăm şi la anul în zona Sibiului pentru a face trasee deosebite împreună.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − two =