Acum citesti
Salzkammergut Trophy 2024 oferă două înscrieri gratuite la ediția din Iulie!

Binecunoscutul maraton mtb Salzkammergut Trophy din Austria, cel mai mare maraton mtb de-o zi din Europa, va avea loc anul acesta în perioada 13-16 iulie, având tradiționala tabără de bază în micul sat Bad Goisern. Mic, dar în aceasta perioadă sătucul devine centrul Europei la mtb și gravel.

Recent ne-au anunțat că oferă două înscrieri gratuite la startul acestei ediții, a 27a, pentru secțiunea gravel din concurs. La categoria gravel, ai două opțiuni de participare, tura scurtă G și tura lungă C, adică 22 km și 567 m diferență de nivel respectiv 67,6 km cu 1.952 m diferență de nivel. Se poate participa doar cu bicicletă gravel.

foto Erwin Haiden

Organizatorul oferă, prin tragere la sorți, două înscrieri gratuite, pentru două persoane diferite, la oricare din aceste distanțe. În mod normal, taxa de participare la tura C respectiv G variază între 35 euro și 89 euro în funcție de perioada efectuării înscrierii.

Traseul C de la Salzkammergut Trophy 2024 se desfășoară în mare parte de-a lungul drumurilor forestiere, fără a fi deosebit de tehnic. Așadar este potrivit pentru o bicicletă gravel, unde partea importantă de testat este anduranța și mai puțin tehnica. Startul pentru tura C are loc din localitatea Obertraun în timp ce startul pentru tura G pornește din Bad Goisern.

Regulament de participare la concursul pentru câștigarea unei înscrieri gratuite la Salzkammergut Trophy 2024

Concursul pentru câștigarea unei înscrieri gratuite are loc în perioada 12-19 iunie 2024.

Tot ce trebuie să faci pentru a participa la concurs și intra în cursa extragerii la sorți a uneia din cele două înscrieri gratuite, este să comentezi cu o poză și text la această postare de pe grupul oficial Gravel Bike Club România. În text trebuie să spui de ce ți-ar plăcea să participi la acest concurs și ce înseamnă pentru tine gravel bike versus mountain bike.

Concursul include doar câștigarea unei înscrieri gratuite la Salzammergut Trophy 2024 traseele C sau G, unde se poate participa doar cu bicicleta gravel. Nu include și transportul concurentului, cazarea și masa în perioada în care se afla la concurs.

A doua zi după încheierea concursului, pe 20 iunie, vom extrage cei doi câștigători sau câștigătoare, prin tragere la sorți folosind inteligența artificială.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen + six =