Acum citesti
S-a dat startul la înscrieri pentru BikeXpert Alpine Challenge 2015

Sâmbătă 12 septembrie va avea loc maratonul mtb BikeXpert Alpine Challenge. Iată ce ne-au comunicat organizatorii:

„Aflat la cea de-a doua ediţie, BikeXpert Alpine Challenge este un concurs provocator de Mountain-Bike, ce îşi propune să sprijine un stil de viață energic și să promoveze ciclismul, ca mod sănătos şi ecologic de petrecere a timpului liber, în Subcarpaţii de Curbură şi în Munţii Leaota, la doi paşi de Bucureşti, Ploieşti sau Braşov.

BikeXpert Alpine Challenge 2015 02Evenimentul vine în întâmpinarea cicliştilor amatori şi profesionişti care doresc să-şi testeze abilităţile pe două roţi, într-un cadru natural inedit. Ca noutate pentru ediţia din 2015, copii vor avea amenajate propriile trasee în împrejurimile oraşului Pucioasa.”

Cu aceeaşi ocazie vor avea loc şi Campionatele Naţionale de MTB XCM unde se pot înscrie doar sportivii profesionişti şi amatori legitimaţi la Federaţia Română de Ciclism, sau la altă federaţie de specialitate, având cetăţenie română. Detalii suplimentare privind obţinerea licenţei de ciclist amatori găsiţi aici:

Traseele de concurs:

MARATON – 72 km/ 2300 m diferenţă de nivel
SEMIMARATON – 39 km /1000 m diferenţă de nivel

BikeXpert Alpine Challenge 2015 02 BikeXpert Alpine Challenge 2015 01Taxe înscriere:

Până pe 9 august – 65 lei
Între 9 august şi 6 septembrie – 85 lei
După 6 septembrie – 100 lei

Pentru Campionatele Naţionale nu se percepe taxă de înscriere.

Înscrierile sunt deschise până miercuri 9 septembrie ora 12:00. Plăţile se pot face până pe data 9 septembrie ora 20:00.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + seventeen =