Acum citesti
S-a dat startul înscrierilor la MTB Maratonul Târnavei 2022!

Asociația Târnăveni Cycling, în colaborare cu Ruck Ventilatoare și CS Next Sports, anunță startul înscrierilor la MTB Maratonul Târnavei 2022! concursul are loc sâmbătă, 11 iunie 2022.

De la organizator:

Maratonul Târnavei este un eveniment sportiv organizat de Asociația Târnaveni Cycling, Ruck Ventilatoare și CS Next Sports și va avea și în acest an startul și finish-ul în incinta Ruck Ventilatoare, din Municipiul Târnaveni, jud. Mureș, regiunea Transilvania. Ajuns la a 6-a ediție, MARATONUL TÂRNAVEI își propune să sprijine un stil de viață sănătos și să promoveze ciclismul și alergarea ca mod de petrecere a timpului  liber în natură.

Obiectivele principale ale competiției sunt încurajarea practicării ciclismului și alergării, creşterea educaţiei ecologice și a respectului faţă de natură şi a mediului înconjurător, conștientizarea beneficiilor asupra organismului uman ale practicării sportului în aer liber.

Totodată, Maratonul Târnavei își dorește a crea spațiul propice pentru a aduna împreună sportivi care împărtășesc aceleași valori ale unui stil de viață sănătos, formându-se astfel o comunitate puternică.

Taxa de participare variază între 70 și 150 lei în funcție de perioada în care se face înscrierea.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 12 =