Acum citesti
Red Mountain Enduro – un nou concurs de mtb-enduro în Ciucaș!

Un nou concurs de mtb-enduro se anunță pentru sezonul acestui an! Red Mountain Enduro se numește și va avea loc în munții Ciucaș, în perioada 24-25 iunie.

Pasionații acestei discipline mtb știu că munții Ciucaș sunt gazda concursului Ciucaș Enduro, care are deja o istorie destul de bogată. Însă noul Red Mountain Enduro nu are nicio legătură cu traseele folosite la Ciucaș Enduro. Denumirea concursului “Red Mountain”, sugerează deja câteva detalii despre eveniment, mai precis că tabăra de bază se află în zona cabanei Muntele Roșu din Ciucaș.

Concursul va ține două zile, întreg weekendul și va fi împărțit în ziua e-mtb și ziua mtb. Astfel, ziua de sâmbătă 24 iunie va fi dedicată participanților pe electrice care vor concura pe “unul dintre cele mai grele trasee din România la această disciplină” spun organizatorii.

Duminică va fi concursul rezervat mtb-urilor normale, fiind alcătuit din 4 speciale. „Fiecare va fi cu alt specific, gândite să scoată ce-i mai bun din fiecare rider”, ne anunță organizatorii.

Totul va fi coordonat din tabăra de baza organizată pe pajiștea de la Muntele Roșu unde toată lumea va fi întâmpinată cu mâncare bună și o seară la foc de tabără. Înscrierile încă nu au pornit, dar îți poți bloca deja weekendul.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × five =