Acum citesti
Red Bull District Ride se întoarce toamna aceasta!

Lunga așteptare a luat sfârșit! După trei ani de pauză Red Bull District Ride se întoarce la Nuremberg! Pe 4 și 5 septembrie, fantasticul Centru Vechi al Nurembergului se va transforma în cel mai mare paradis pentru Urban Freeride din lume.

Orașul german e deja vechi în istoria mtb-ului freeride, încă din 2005 cu Aaron Chase (SUA) care a devenit primul campion Red Bull District Ride. Anul acesta veteranul slopestyle se întoarce la Nuremberg și este responsabil cu designul traseului.

Brett Rheeder of the Canada performs during the qualification of the Red Bull District Ride 2017 in Nuremberg, Germany on September 1st, 2017 // Sebastian Marko/Red Bull Content Pool

„Am creeat acest traseu gândindu-ne la rideri și la spectacol”,spune Aaron Chase. „Concursul va avea un flow care va face ca evenimentul să fie cursiv și captivant. Riderii se hrănesc cu energia venită de la public și combinând cu premiile adevărate pe care le vor avea, spectacolul este garantat!”

„Nuremberg este orașul perfect pentru un concurs de slope style așa cum este Red Bull District Ride”, continuă Aaron. „Orașul, publicul, atmosfera sunt toate altfel decât întâlnești la majoritatea concursurilor. Există un entuziasm și emoție care nu poate fi imitat, întrucât suntem într-un oraș cu oameni care participă la spectacol peste tot, pe la ferestrele clădirilor din jur, nu doar jos lângă traseu.”

„Traseul unic, cei 80.000 de spectatori garantați plus orașul, toate se combină într-un eveniment epic”, spune Erik Fedko (GER) care a participat pentru prima oară în 2017, din postura tinerilor challengeri. „Sentimentul pe care îl ai când pornești pe traseul din Centrul Vechi este unul pe care nu-l întâlnești nicăieri în altă parte. Pentru a participa la Red Bull District Ride trebuie să fii slopestyler bun-la-toate. Fie că dai sărituri masive, faci skatepark, dirt jump sau trail, dacă vrei să te descurci bine aici, trebuie să le faci pe toate foarte bine”.

Red Bull District Ride este un eveniment FMB World Tour Diamond, parte din Freeride Mountain Bike World Tour.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 5 =