Acum citesti
Pedala în Bănie anunță startul înscrierilor la ediția 2024!

Ride Racing Team Ciclism Craiova anunță o nouă ediție „Pedală în Bănie”, concursul de ciclism și alergare cu startul la 20 minute de centrul Craiovei.

De la organizator:

Daca odata cu trecerea in noul an printre prioritatile tale s-a aflat si gasirea unui maraton 2024 care sa imbine toate calitatile cautate de catre un sportiv la o competitie, iti prezentam Pedala in Banie! Eveniment sportiv ce promite sa ofere participantilor o experienta de neuitat in cadrul unor peisaje spectaculoase, Pedala in Banie trebuie sa fie avut in considerare!

Ce se va intampla?

Iubitorii de miscare pot alege intre MOUNTAIN BIKE si TRAIL RUN ca principale discipline in cadrul carora se va concura pentru primele locuri de pe podium. Accesand rubrica despre cursa puteti afla exact care sunt traseele cu ajutorul hartilor si detaiilor tehnice puse la dispozitie in cadrul acesteia.

Cum a luat nastere?

Pedala in Banie a aparut din iubire pentru sport si pentru natura, si din dorinta de a combina aceste doua elemente intr-un decor care sa ofere posibilitatea de miscare intr-un cadru natural minunat! Peisaje superbe si relief ce pe alocuri se aseamna cu relieful din zonele muntoase, chiar daca ne aflam in Oltenia: Pedala in Banie, aducem muntele la campie!

Astfel, conceptul ce a stat la baza crearii evenimentului a avut in vedere dezvoltarea unei comunitati din care sa faca parte atat profesionsiti, cat si sportivi amatori, un loc in care toata lumea sa se poata simti bine, alaturi de prieteni, familie si oameni dragi!

Maraton 2024: Cand va avea loc mai exact?

Marele eveniment va avea loc in weekendul 15 – 16 iunie, iar competitiile se vor imparti in:

  • 50km MTB
  • 21 km MTB;
  • 3 km MTB FAMILY;
  • 21 km SEMIMARATON TRAIL RUN;
  • 10 KM TRAIL RUN;
  • 3 KM TRAIL RUN;
  • 600 M TRAIL RUN FAMILY;

Tu la care participi?

Daca esti pasionat de sport, mountain bike, ciclism, cross, trail run si miscare in general, alatura-te unei echipe de oameni condusi de aceleasi pasiuni: stil de viata sanatos, natura, miscare si voie buna! Bucura-te de un maraton 2024 asa cum trebuie!

Afla aici mai multe despre regulament, sau acceseaza inscrieri pentru a participa.

Pe site vei afla mult mai multe detalii legate de antrenamente, nutritie, pregatire, dar si informatii despre locurile pe care le poti vizita in Dolj, in cadrul rubricii Discover Dolj. Vei putea astfel sa profiti de prilej pentru a vizita atractiile turistice ale locului, si pentru a face din weekendul 15 – 16 iunie 2024 o experienta de neuitat.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 3 =