Acum citesti
Metal Amical prezintă detaliile ediției 2023

Metal Amical este un concurs de mtb-enduro organizat de Bike Attack Resita, cunoscuți, în special, pentru Metal Enduro, cel mai mare concurs de mtb-enduro din România, dar și pentru Banat MTB Maraton. Anul acesta Metal Amical este la a 2a ediție și va avea loc pe 20 și 21 mai, sâmbătă 20 antrenamente, duminică 21 concursul, fiind organizat cu ocazia împlinirii a 10 de ani „Metal”.

Metal Amical este un “produs” nou al celor de la Reșița, formatul evenimentului fiind diferit de cum se desfășoară în mod normal un concurs de enduro, participarea fiind pe echipe.

Astfel, echipele vor fi formate din minim 3 și maxim 5 sportivi, taxa de participare fiind de 50 de lei / concurent/ă. Vor fi patru probe speciale și patru categorii de concurs: Feminin, Mixt, Masculin și E-Bike, toate fiind premiate. Pentru clasamentul final și premiere, se va lua în calcul timpul celui mai încet sportiv din fiecare echipă, cronometrarea făcându-se individual pentru fiecare participant.

Concursul face parte din programul RO Bike Valley, inițiat de Decathlon România, implementat de Fundația Comunitară Banatul Montan și Fundaţia Comunitară Timişoara. Sponsorii evenimentului sunt Primaria Resita, Decathlon România, Atelier Două Pedale, BikeXpert și CarPath – Închiriere Autorulote.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × two =