Acum citesti
L’Etape du Tour revine în 2015!

Competiţia Etape du Tour datează din 1993 şi oferă cicliştilor amatori şansa de a-şi testa abilităţile pe acelaşi traseu pe care are loc Turul Franţei cu doar câteva zile înainte de trecerea legendarei caravane. Începând cu 2014 Isostar a devenit partenerul oficial de nutriţie al L’Etape du Tour.

L'Etape du Tour 2015 Isostar 02ISOSTAR este singura marcă de nutriţie sportivă din România care oferă şansa sportivilor români amatori de a participa gratuit la cele mai importante curse din Europa recompensându-le fidelitatea!

2014 a fost anul care a marcat şi prima participare a unei echipe româneşti la această competiţie. Echipa a fost condusă de multiplul campion naţional Alex Ciocan. Echipa României, susţinută de Isostar, a luat startul împreună cu alţi peste 12.000 de participanţi din peste 50 de ţări, terminând cursa în ciuda condiţiilor meteo extreme.

Isostar revine cu o provocare adresată cicliştilor amatori – ETAPE DE TOUR, ediţia 2015! Toţi iubitorii mişcării, indiferent de sportul practicat, pot câştiga adiţional sute de alte premii.

Perioada promoţiei este 18 mai 2015 – 19 iulie 2015

Ce trebuie să faci ca să te califici?

Cumpără orice produs Isostar în valoare de cel puţin 30 lei tva inclus, păstrează bonul de casă sau factura şi înscrie numărul bonului/facturii pe www.facebook.com/Isostar.Romania sau pe www.provocarea.isostar.com. Poţi câştiga unul din cele 350 de premii sau premiul cel mare – un sejur la competiţia de ciclişti amatori Etape de Tour, Franţa, cu cheltuieli incluse.​

Din inscrisii la campania Etape de Tour se vor trage la sorti 10 norocosi care vor lua startul la Sinaia Road Grand Tour din 14 iunie 2015. Cine vine pe cel mai bun loc in cursa va pleaca in Franta!

​Te aşteaptă o aventură ciclista în Turul Franţei sau sute de alte premii!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + one =