Acum citesti
Lansare de carte. Alin Bonța – Cu bicicleta prin Pirinei

În vara anului 2014, nouă români au traversat pe biciclete Munții Pirinei, de la Mediterana la Oceanul Atlantic, pe binecunoscutul traseu Route des Cols des Pyrénées. Semnat de Alin Bonța, Cu bicicleta prin Pirinei este un fermecător jurnal de călătorie. Volumul este bogat ilustrat (500 de fotografii color) și este însoțit de un mini-DVD conținând filmul excursiei.

Alin Bonța Cu bicicleta prin Pirinei

Lansarea jurnalului de călătorie va avea loc joi, 16 aprilie 2015, ora 18:00, la Biblioteca Națională a României, Bucuresti (Sala de conferințe Mircea Vulcănescu, parter).

Vino să te întâlnești cu autorul, precum și cu o parte dintre personajele cărții! În cadrul evenimentului vor fi proiectate filme cu temă ciclistă, realizate în excursii la Il Giro și Le Tour.

Intrarea este liberă

Pentru informatii referitoare la posibilitatea de achizitionare a cartii puteti trimite un mesaj la adresa alinbonta27{at}gmail.com sau sa apelati numarul de telefon 0721-374.581. Evenimentul este organizat de Asociația Sportivă Class, în colaborare cu Biblioteca Națională a României și este recomandat de echipa de ciclism BikeXpert Racing Team.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × two =