Acum citesti
„Iubim 2 Roţi”, la a treia ediţie!

Comunitatea cicliştilor şi a motocicliştilor din România creşte pe zi ce trece aşadar nu-i de mirare că şi numărul incidentelor în trafic dintre şoferi şi participanţii pe două roţi la trafic se măreşte. Din acest motiv şi anul acesta avem evenimentul Iubim 2 Roţi.

iubim 2 roti 2015

Festivalul, organizat de Asociația Moto Free Riders, se va desfășura în complexul Romexpo în perioada 22-24 mai 2015. Timp de trei zile, pentru pasionații de două roți vor avea loc concerte, demonstrații și concursuri. Cei veniți din alte orașe vor avea la dispoziție un spațiu de campare dotat cu utilitățile necesare. Nu va lipsi nici cea mai mare paradă de vehicule pe două roți din România. Anul trecut au participat aproximativ 2.500 de motociclete și mopede și 1.700 de biciclete. Ne așteptăm la o prezență chiar mai mare în acest an!

Parada din cadrul evenimentului Iubim 2 Roți este gândită ca o campanie de conștientizare a prezenței vehiculelor pe două roți în trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete și își propune să educe participanții la trafic în spiritul respectului reciproc, al siguranței și, nu în ultimul rând, al responsabilității sociale.

‪#‎iubim2roti

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine + sixteen =