Acum citesti
IasiBike anunță Roți pe Gheață 2023!

Clubul de Ciclism și Ecologie IasiBike, susținut de grupul de cicliști „Pasiune pe 2 roti”, sparge gheața, deschizând sezonul concursurilor de Mountain Bike cu competiția Roți Pe Gheață, ajunsă la cea de-a X-a ediție! Concursul are loc sâmbătă, 18 februarie 2023.

De la organizator:

Bicicliștii care pedalează și iarna sunt invitați la o întrecere prin pădurea Ciric de lângă Iași, unde, în funcție de cum va fi vremea, vor avea de înfruntat zăpada sau potecile zvântate din pădure (poate ca anul asta nu o sa fie noroi).

Participantii vor lupta pentru medalii la categoriile Elite – masculin și Amatori – masculin și feminin, și, pentru prima oară în cadrul acestei competiții, vor putea participa și deținătorii de biciclete MTB electrice.

Traseul este accesibil, o tură având cca 5 km, numărul de ture fiind diferențiat în funcție de categorie. Cronometrajul va fi cu chipuri. În pachetul de start, pe lângă energizante, bonurile pentru mâncare, ceai/cafea și vin fiert, concurenții vor avea și o mică surpriză. Voia buna ne va însoți pe tot parcursul concursului, iar spiritul de fair-play de asemenea sperăm sa fie nelipsit.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul concursului, https://rpg.IasiBike.ro, iar înscrierile și plata taxei se fac pe platforma https://www.cronometrajonline.ro/concurs/rpg-23/.

Echipa voluntarilor din IasiBike și partenerii lor va așteaptă cu bucurie și entuziasm la aceasta a zecea ediție a concursului Roți Pe Gheață! Luați-va prietenii ori familia cu voi ca sa va facă galerie și haideți la primul concurs de MTB din acest an!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 3 =