Acum citesti
Doar două zile rămase până la închiderea înscrierilor la maratonul Ziua B!

Mâine, miercuri 13 aprilie, este ultima zi în care te poţi înscrie la unul din cele mai mari maratoane de ciclism cross country din România, Ziua B organizat de Riders Club. La start sunt aşteptaţi peste 1.100 de participanţi, până acum fiind înscrişi aproximativ 1.130 de concurenţi, cei mai mulţi optând pentru traseul Standard de 44 km.

ZIUA B Cernica_start 1
Foto Riders Club

La ZIUA B, organizat sâmbătă 16 aprilie, primul maraton MTB din acest an din calendarul Riders Club, sunt disponibile curse de ciclism pe traseul Scurt de 19 km pentru începători şi copii (nivelul 4) şi pe traseul Standard de 44 km pentru cicliştii cu mai multă experienţă sau avansaţi (nivelul 3, 2 şi 1). Maratonul se află în 2016 la a 4a sa ediţie.

Ziua B_traseu_foto Dragos Ticu
Foto Dragos Ticu / Riders Club

Startul are loc la ora 11 însă începând cu ora 8:30 concurenţii pot deja ridica pachetele de participare de la faţa locului. Pachetele de participare pot fi ridicate şi în avans începând de miercuri 13 aprilie, de la sediul MPG, situat în apropierea staţiei de metrou Aurel Vlaicu, Bucureşti.

Ziua B_traseu 1_foto Daniel Mandache
Foto Daniel Mandache / Riders Club

Startul se află în vecinătatea complexului Extreme Park amplasat pe malul lacului Cernica, Ilfov, unde veţi avea la dispoziţie numeroase facilităţi: parcare, restaurante, dar şi posibilitatea de a traversa lacul Cernica pe tiroliană, toate acestea oferind atât sportivilor cât şi susţinătorilor oportunitatea excelentă de a se bucura de o zi frumoasă de primăvară în aer liber. În cadrul evenimentului se va asigura o zonă de relaxare în care participanţii şi susţinătorii lor vor avea acces la terasă, catering şi puncte de alimentare şi hidratare.

Route 3470870 – powered by www.bikemap.net

Concurenţii vor beneficia de susţinere din partea organizatorilor prin multiplele facilităţi disponibile în zona de Start, printre care se numără asistenţă medicală, garderobă, vestiar şi asistenţă tehnică pentru biciclete.

ZIUA B_traseu 2
Foto Riders Club

Pachetul competiţional al evenimentului include: număr de concurs cu cip unic de cronometrare ataşat; tricoul evenimentului ZIUA B, bidon pentru apă şi o sticlă cu băutură sportivă oferite de Gatorade, partenerul oficial al concursului. Cei mici vor beneficia în pachetul de participare şi de o borsetă oferită de BCR, care susţine cursa Family în calitate de partener oficial.

Ziua B_traseu_foto_Daniel Mandache
Foto Daniel Mandache / Riders Club

La finalul curselor, toţi concurenţii vor primi o medalie de Finisher şi se vor putea bucura de o porţie gustoasă şi sănătoasă de paste Barilla, numărul 1 în Italia, în sos Barilla. Participanţii adulţi se vor putea răcori cu o doză de bere Ciuc Natur Radler, asigurată de Ciuc, partenerul oficial al sistemului de ciclism Riders Club 2016.

ZIUA B_traseu 5
Foto Riders Club

Pentru cei mai competitivi care se vor lupta pentru locurile de pe podium vor fi oferite premii atractive asigurate de Gatorade, Ghost – German Bicycle Technology, GoldNutrition şi alţi sponsori. De asemenea, concurenţii care vor rămâne până la sfârşitul evenimentului vor avea ocazia să intre în super tombolă şi să câştige marele premiu, o bicicleta oferită de Ghost, sponsor oficial al sistemului Riders Club, dar să se bucure şi de alte surprize.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + 5 =