Acum citesti
Doar 10 zile până la Salzkammergut Trophy 2015!

Ne mai despart doar 10 zile până la startul celui mai mare maraton mtb din vestul Europei, Salzkammergut Trophy. Peste 5000 de concurenţi vor lua startul la unul din cele 7 trasee puse la dispoziţie de organizator. Acestea au lungimi de la 22 km – numai bune pentru cei care acum îşi fac debutul în acest frumos sport, la distanţe de 211 km, traseul monstru cu o diferenţă de nivel de peste 7000m, traseul al cărui start este la ora 5 dimineaţa şi este destinat exclusiv celor care ştiu ce vor de la viaţă 😉

foto salzkammergutFreerider.ro este partener media oficial la acest eveniment mulţumită invitaţiei BikeFun – importatorul bicicletelor Merida în România şi Ungaria, eveniment la care vom participa prin redactorul nostru Dan Mazilu înscris la traseul de 54 km. Însă nu mai puţin de 24 de români s-au înscris în total la acest concurs fiecare la traseul pe care îl consideră potrivit pentru el sau ea cel mai popular fiind traseul F de 38 km.

Mulţumită statisticilor primite de la organizator am putut să vedem câţi concurenţi participă şi din partea Ungariei. Nu mai puţin de 247 ciclişti maghiari vor lua startul la ediţia din acest an a maratonului din Austria. Suntem încă departe de un număr mare de concurenţi la evenimentele externe însă am întâlnit din ce în ce mai mulţi români la evenimentele din afară.

Înscrierile la Salzkammergut Trophy 2015 sunt încă deschise şi o poţi face aici.

sursa foto: mountainbike-challenge.de

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − sixteen =