Acum citesti
Demonstrație BikeFitting – 1 an de Spokes

În luna mai Spokes împlinește un an de la deschidere și organizează o demonstrație de BikeFitting – serviciu relativ nou în lumea bicicletei, dar de impact pentru fiecare ciclist care apelează la el.

Ce este BikeFitting-ul?

Pe scurt, BikeFitting-ul înseamnă a-ți seta bicicleta astfel încât poziția din timpul pedalatului să fie optimă – sigură, confortabilă și performantă. Un fapt răspândit este că majoritatea cicliștilor pe care îi vedem pe stradă – mulți dintre ei vizibil antrenați și cu biciclete scumpe – au poziții cu probleme și acestea anulează atât antrenamentul, cât și calitățile bicicletei. De-a lungul timpului s-au folosit metode diverse pentru a determina poziția optimă, în prezent ajungându-se la echipamente specializate în așa ceva.

demo bike fitting la spokes bucuresti 02Despre ce este seara de la Spokes?

Magazinul Spokes a fost intemeiat tocmai cu gândul de a ajuta fiecare ciclist să se bucure la maximum de bicicletă, ceea ce face ca BikeFitting-ul să fie un serviciu firesc oferit. La aniversarea de un an Spokes vrea să arate cât de mult se schimbă experiența în șa odată cu setările bicicletei – de la siguranța pe care o ai în tine și în bicicleta ta, până la performanțe și câștigarea unor competiții.

Ce se va petrece?

Seara începe cu o scurtă poveste despre cum a evoluat poziția pe bicicletă și explicând care sunt principiile actuale și cum funcționează echipamentul Spokes de BikeFitting. Apoi Sorin, expertul Spokes în biciclete, va face o ședință demonstrativă (dacă cineva din public va fi doritor, se poate oferi voluntar): va determina antropometria persoanei, va măsura bicicleta acestuia, va introduce datele în softul specializat și apoi va trece poziția recomandată pe bicicleta robot. După feedback, poziția determinată se va trece pe bicicleta voluntarului.

demo bike fitting la spokes bucuresti 01La finalul serii vor fi oferite cadou trei ședințe gratuite de BikeFitting.

Evenimentul are loc pe data de 21 mai la ora 18:30 la sediul magazinului Spokes din Bucureşti.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen + twenty =