Acum citesti
Cupa Tabere cu Suflet MTB se mută la Azuga

S-au deschis înscrierile la Cupa Tabere cu Suflet MTB din 12 iunie 2016. Anul acesta se va concura pe patru trasee, două pentru copii şi două pentru adulţi. O parte din trasee a fost preluată de la Surmont Club, cu acordul acestora. Cel mai dificil este de departe Traseul TeamXpert, care are o urcare finală ce aminteşte de On Top of the World.

concurs Cupa Tabere cu Suflet MTB azuga

Taxa de participare este de 50 de lei şi poate fi achitată până luni, 6 iunie. Copiii au reducere 50% iar dacă achiziţionaţi Kitul VIP puteţi primi pachetul de start prin curier. În aceeaşi zi, pe traseele de la Azuga se va desfăşura şi Maratonul Tabere cu Suflet.

Traseul Tabere cu Suflet, cu o lungime de 24 km şi 330 m diferenţă de nivel. Este un traseu de dificultate redusă, deschis în principal copiilor şi celor care vor să se bucure de concurs fără să intre în porţiunile tehnice. Se merge exclusiv pe drumuri forestiere.

Traseul Narciselor are 32 km lungime şi 680 m diferenţă de nivel. Este un traseu foarte frumos, care străbate Rezervaţia de Narcise din Clăbucetul Azugii.

Traseul TeamXpert are 38 km lungime şi 1.140 m diferenţă de nivel. Este cel mai dificil traseu al concursului. Startul este comun cu al celorlalte trasee, însă sosirea este la 1-540 m altitudine!

Traseul Piticilor. Şi cei mai mici ciclişti au traseul lor. Traseul Piticilor are cel mult 2 km lungime şi este deschis exclusiv copiilor din categoria Piticilor (născuţi în 2009 sau mai mici).

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − 5 =