Acum citesti
CONDUȘI DE PASIUNE,UNIȚI DE 2 ROȚI!

Nu mai este mult şi festivalul Iubim 2 Roţi ia startul. Între 22 şi 24 mai în complexul Romexpo, Bucureşti, vei avea două seri de concerte, șase trupe, stunt-show și concursuri! Evenimentul este organizat de Asociația Moto Free Riders cu sprijinul Adevărații Veloprieteni (AV) și al Primăriei Municipiului București.

iubim 2 roti 2015

Pentru participanții la festival au fost pregatite două seri de concerte, seri în care șase trupe vor încinge atmosfera. Astfel, vineri, 22 mai, vor cânta Basska, Coma și Vița de Vie, iar sâmbătă, 23 mai – Blade Strings, Suie Paparude și Xandria, trupă care vine în România special pentru “Iubim 2 Roţi”. De asemenea, concertele vor fi urmate de after-party, după orele 23:00, cu Aproape Unplugged (vineri) și CALEnDAR (sâmbătă).

Nu vor lipsi nici demonstrațiile și concursurile cu care au fost obisnuiti spectatorii la edițiile anterioare. Participanții vor putea asista la un Stunt Show cu supercampionul mondial Chris Pfeiffer, vor putea participa la un Drive Test BMW, vor avea la dispoziție un trainer BMW și trial moto/biciclete. De asemenea, vor fi organizate și multe concursuri cu premii.

Nu va lipsi nici parada “Iubim 2 Roti”. Anul trecut, la paradă au participat aproximativ 2.500 de motociclete și mopede și 1.700 de biciclete, iar anul acesta organizatorii se asteapta la o prezență si mai mare. Parada din cadrul evenimentului „Iubim 2 Roți” este gândită ca o campanie de conștientizare a prezenței vehiculelor pe două roți în trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete și își propune să educe participanții la trafic în spiritul respectului reciproc, al siguranței și, nu în ultimul rând, al responsabilității sociale.

Pentru cei care își aduc și copiii la festival va exista un loc de joacă supravegheat. Anul acesta, participanții veniți din alte orașe sau din străinătate vor beneficia și de un spațiu de campare dotat cu toate utilitățile.

Biletele pentru festivalul “Iubim 2 Roți” pot fi achiziționate online, prin intermediul site-ului www.myticket.ro, începând de marți, 17 martie. De asemenea, se pot achiziționa la nivel național în rețeaua magazinelor Diverta, iar în București din magazinul Muzica și din Librăria Mihai Eminescu.

Preturi bilete (Pentru concert. Accesul la parada moto-velo este gratuit):
35 de lei pentru o zi
45 de lei pentru toată perioada festivalului

Primele 1.000 de bilete vândute vor avea un preț promoțional:
25 de lei pentru o zi
35 de lei pentru
toată perioada festivalului

Festivalul “Iubim 2 Roți” este organizat de Free Riders cu sprijinul Adevărații Veloprieteni (AV) și al Primăriei Municipiului București. Parteneri media: Rock FM, PeMotoare, FreeRider.ro. Sponsori: BMW Motorrad, Ciuc, Motul, Yato, Ford Neste Automotive, Carrefour.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × two =