Acum citesti
Calendarul Randonneurs România 2017

„Randonneur” înseamnă plimbăreț și în esență despre asta este vorba. Turele Randonneurs nu sunt concursuri ci plimbări mai rapide, și lungi. Este drept că nu sunt concursuri, în sensul că nu te așteaptă un podium la final, însă pentru a fi considerat finisher trebuie să termini tura respectivă într-un timp minim stabilit de organizatori. De asemenea traseul turei, care este în general foarte lung, de la 200 km în sus, este bine stabilit de organizatori, iar de-a lungul său este obligatoriu să treci pe la toate punctele de control.

Sursa – facebook.com/Randonneurs4Romania

„După ce anul 2015 a însemnat o premieră privind participarea unor români la „monumentul turelor de anduranță”, Paris-Brest-Paris, anul 2016 a dus la apariția unui fenomen cu centrul la București prin participarea numeroasă la brevetele de anduranță, organizate de Adevăraţii VeloPrieteni România, în parteneriat cu ROVELO Biciclete” – Randonneurs România.

Pentru 2017 există o serie întreaga de evenimente Randonneurs România, cu plecare și sosire în mai multe localități din România. Alege-o pe cea care ți se potrivește ca lungime și care este mai aproape de domiciliul tău. Dacă le faci pe toate într-un an devii Super Randonneur.

De ce ai participa la o astfel de tură dacă nu este nici concurs nici plimbare? Eu as participa în special pentru atmosferă, pentru că pedalezi mult alături de prieteni și cunoscuți, pentru că faci mișcare, pentru că îți depășești limitele.

Bicicleta potrivită pentru o astfel de tură Randonneurs, desfășurată pe asfalt, este cursiera, trekking sau MTB cu anvelope slick.

Start/sosire Bucuresti – evenimente organizate de Asociatia Adevaratii VeloPrieteni

– Brevetul de 200 km: 01 aprilie – INSCRIERI
– Fleche Romania : 15 Aprilie – INSCRIERI
– Brevetul de 300 km: 06 mai
– Brevetul de 400 km: 17-18 iunie
– Brevetul de 600 km: 08-09 iulie
– Brevetul de 1000 km: 12-15 august

Start/sosire Targu Mures – INSCRIERI

– Brevet 200 km – 18 Martie
– Brevet 300 km – 8 Aprilie
– Brevet 400 km – 29 Aprilie
– Brevet 600 km – 20 Mai

Start/sosire Arad – evenimente organizate cu sprijinul Asociatiei Racing Bike Pro

– Brevet 200 km – 9 Aprilie (in curand info)
– Brevet 300 km – luna Mai
– Brevet 400 km – luna Iunie
– Brevet 600 km – luna Iulie
– Brevet 1000 km – luna August

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 + 3 =