Acum citesti
Bikeathon Ţara Făgăraşului anunță traseele de concurs pentru 2018

Bikeathon Ţara Făgăraşului este un concurs de ciclism mtb caritabil, care va avea loc în perioada 7-9 iunie în Făgăraș. Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului a oferit primele informații privind traseele de concurs pentru distanțele de 10 km, 22 km și 46 km. Există și traseul de 72 km însă acesta nu a fost încă definitivat datorită condițiilor meteo.

sursa: Ziare.com

Cursa populară de 10 km are o diferență de nivel de doar 30 m. Este practic o cursă pe plat la care oricine poate participa. Startul și sosirea sunt în Făgăraș, iar traseul trece inclusiv peste râul Olt.

Traseul de 22 km oferă o diferență de nivel de 280 m, traversează raul Olt și continuă apoi pe drumurile dintre satele din zonă, cum ar fi Boholt, Șona și Felmer.

Tura de 46 km este ceva mai dificilă și oferă concurenților o diferență de nivel de 590 m. De-a lungul acestui traseu există mai multe puncte de alimentare.

Organizatorii ne-au transmis că vor reveni cu detalii și în legătura cu traseul de 72 km, imediat ce condițiile meteo vor permite, iar zăpada se topește.

Pe lângă aceste trasee sunt și concursurile dedicate pentru copii. Astfel copiii cu vârste între 4-6 ani fac un tur de cetate, 7-9 ani două tururi și 10-13 ani trei tururi.

Bikeathon Ţara Făgăraşului este un concurs caritabil prin care se susțin cu donații, diferite cauze educaționale. Te încurajăm să îți alegi o cauză și un ciclist care participă, și să donezi.

De aici poți afla care sunt proiectele înscrise, iar aici vezi care sunt cicliștii pe care îi poți susține prin donații tot pentru cauzele pentru care ei pedalează și promovează.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − three =