Acum citesti
Bikeathon anunţă detaliile ediţiei 2019

10 zile ne despart de startul celei de-a VI-a ediții a celui mai mare concurs caritabil cu biciclete din județul Brașov – Bikeathon. Ai timp până la finalul lunii mai să te înscrii și să susții unul dintre cele 14 proiecte, alături de cei peste 600 de bicicliști înscriși până acum:

Bicicliștii se pot înscrie la:

  • Cursa pentru copii între 4 și 6 ani – 1 tur de Cetate
  • Cursa pentru copii între 7 și 9 ani – 2 tururi de Cetate
  • Cursa pentru copii între 10 și 13 ani – 3 tururi de Cetate
  • Cursa populară – aproximativ 10 kilometri
  • Cursa de 22 kilometri
  • Cursa de 40 kilometri
  • Cursa de 71 kilometri

 

De la organizator:

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Excelența Sa Hans G. Klemm, ne va onora cu prezența la cea de-a VI-a ediție a competiției Bikeathon Țara Făgărașului, care se va desfășura pe 8 iunie 2019 în fața Cetății Făgăraș, de la ora 9:00.

Excelența Sa vine la Făgăraș și va da startul cursei de 4km pentru utilizatorii de scaune rulante și hand-bike, la ora 10:45, și cursei populare de 10km, la ora 10:55.

Ambasadorul SUA, Hans G. Klemm, vine împreună cu Board-ul Romanian-American Foundation, 10 reprezentanți ai Romanian-American Foundation vor participa la cursa populară.

Romanian-American Foundation, parteneră a Fundației Comunitare Țara Făgărașului, sprijină iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare. Misiunea sa este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.

Fundația Comunitară Țara Făgărașului este o organizație nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, care identifică, promovează și finanțează inițiative și proiecte ale comunității făgărășene, contribuind astfel la dezvoltarea locală. Fondurile sunt colectate, administrate și distribuite transparent prin intermediul burselor sau a granturilor. În același timp, FCTF pune la dispoziția companiilor care doresc să se implice în comunitate, servicii de consultanță pentru identificarea domeniilor pe care acestea le pot susține și a mecanismelor prin care pot contribui la dezvoltarea comunității.

Fundația Comunitară Țara Făgărașului face parte din programul național de “Fundații Comunitare”, inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare, cu sprijinul financiar al Charles Stewart Mott Foundation și Romanian-American Foundation.

Bikeathon 2019 este susținut de Primăria Municipiului Făgăraș, Muzeul Țării Făgărașului Valeriu Literat, Next și Fundația Motivation România.

Sponsorizat de: Maxam România, Fenec Rubber Eastern Europe, Sacred Dacie, Carpat Sport, Olympus, B-Life- URSUS, JTTI România, Dedienne, Upruc CTR, Miele, Berg Banat, Isoplus Special, Benzinăria Evy.

Comunicat de: Radio Guerrilla, Zile și Nopți, Bună ziua Făgăraș, Făgărașul Tău, TV Făgăraș, Radio Star Fm, Nova TV şi Freerider.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + six =