Acum citesti
Bike Works revine în 2022 cu a 7a ediție Măcin Mountain Fun!

Asociația Bike Works Galați anunță o nouă ediție concursului de mtb, alergare și e-bike Măcin Mountain Fun!

De la organizator:

Asociația Bike Works anunță iubitorii de mișcare și de distracție că în perioada 3-5 iunie 2022, în apropierea localității Greci din județul Tulcea, va avea loc o nouă ediție a evenimentului Macin Mountain Fun, iar înscrierile online se derulează până pe 20 mai 2022 pe site-ul concursului Bikeworks.ro.

Evenimentul va cuprinde clasicele concursuri de ciclism (MTB și E-BIKE) și de alergare (de această dată chiar și un semimaraton).  

„Am dat startul înscrierilor pentru acest eveniment atât de îndrăgit de către cicliști și alergători. An de an sute de concurenți se bucură de minunatele trasee de concurs din Munții Măcinului, unde abia așteptăm să ne revedem cu toții la începutul lunii iunie pentru un weekend în mijlocul naturii”, spune Ciprian Jiga, președintele Asociației Bike Works.

În plus, atât pentru concurenți, cât și pentru toți cei dornici de distracție va fi un spectaculos foc de tabără, iar atmosfera va fi întreținută artiști și nu vor lipsi deliciile culinare.

Pe site-ul Bikeworks.ro, la secțiunea dedicată „Macin Mountain Fun”, găsiți toate detaliile, inclusiv formularul de înscrieri, asociat platformei RaceHub. Pe paginile de Facebook, Macin Mountain Fun și  Bike Works, vor fi transmise periodic noi și noi informații.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + fifteen =