Acum citesti
Asociația Bike Works anunta startul înscrierilor la Măcin Mountain Fun 2023!

Asociația Bike Works anunță că în perioada 9-11 iunie 2023, în Munții Dobrogei, va avea loc o nouă ediție a concursului Macin Mountain Fun. Acesta se va desfășura în zona localității Greci, din județul Tulcea, pentru clasicele concursuri de ciclism (MTB și E-BIKE) și de alergare, plus concerte și multe alte surprize. Ca de obicei, ziua de sâmbătă (10 iunie 2023) va fi dedicată concursurilor de MTB și de alergare, iar duminică (11 iunie 2023) cursei copiilor.

Startul se va da din păduricea din zona “Crucele” lângă formațiunile pietroase denumite Pietrele Mariei, la 2,5 km de Greci. „Avem trei ingrediente de bază: ciclism, alergare și distracție la superlativ”, spune Ciprian Jiga, președintele Asociației Bike Works. Înscrierile se fac doar online, până la data de 31 mai 2023.

Măcin Mountain Fun oferă participanților în total patru trasee de concurs, tura lungă și scurta la mtb și tura lungă și scurtă la alergare. Tura lungă măroară o distanță de 54 km cu 1.570 m diferență de nivel, în timp ce tura scurtă are 32 km cu 660 m diferență de nivel. Pentru trail run, tura scurtă „Măcin Cross” are o lungime de 13 km cu 370 m urcare, în timp ce tura lungă “Semimaraton Măcin” are 23 km și 700 m diferență de nivel.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one + 16 =