Acum citesti
Ai votat tricoul Câmpina Open MTB 2015?

Pe 5 septembrie are loc a 4a ediţie a maratonului Campina Open MTB, iar pregătirile sunt în toi. Peste 150 de concurenţi s-au înscris deja.

Campina Open MTBTot anul acesta este prima dată când este folosit un algoritm de înscriere care avantajează concurenţii care se înscriu din timp. Pentru început taxa de înscriere este redusă la jumătate, iar la fiecare 100 de participanţi înscrişi aceasta se măreşte cu 10 lei până la suma de 80 lei – valoarea standard a taxei de înscriere. Aşadar, dacă decizi să te înscrii înainte de a se ajunge la 200 de concurenţi, vei beneficia de o reducere de 30 de lei.

Înscrieri echipe

Ai între 2 şi 4 prieteni sau colegi cu care vrei să faci echipă la Câmpina Open MTB? Ei bine acum poţi întrucât există o nouă categorie „Corporate / Team” unde te înscrii împreună cu 2, 3 sau 4 colegi. Timpul echipei se calculează ca medie aritmetică între timpul obţinut de fiecare membru.

Votează tricoul oficial

Până pe 29 iunie poţi vota tricoul oficial Câmpina Open MTB 2015. Acesta îl vei găsi în kitul de participare atunci când vei veni să îl ridici, iar de data asta poţi chiar să alegi designul. Există trei variante de personalizare şi aproximativ o lună de zile timp în care poţi vota varianta preferată.

tricoul Campina Open MTB 2015Pentru detalii suplimentare despre traseu, înscrieri şi votarea tricoului preferat accesează site-ul oficial al competiţiei http://www.campina-mtb.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + 10 =