Acum citesti
A fost anunțată data pentru „Mausolee pe bicicleta”, ediția a 3a

Cu ocazia Zilelor Europene ale Patrimoniului, Direcția Județeană pentru Cultură Vrancea, Asociația Sportivă „VeloPower” și Consiliul Județean Vrancea anunță data de 16 septembrie pentru a 3a ediție a cursei Mausolee pe Bicicletă.

Startul va avea loc la ora 7 dimineața de la Mausoleul Eroilor Focșani. Evenimentul nu este un concurs ci o tură de anduranță ce dorește să promoveze mausoleele din Județul Vrancea în rândul pasionaților de ciclism din România.

Nu există taxă de înscriere, iar cicliștii vor primi un kit de participare care constă în apă, banane și două batoane energizante Isostar. În plus, va exista mașină de asistență tehnică, servicii foto-video, servicii de deschis coloana oferite de o companie de securitate și un microbuz pentru cicliștii care se simt extenuați și vor să ia o pauză.

Traseul, cu o lungime de 150 km, pleacă din Focșani, trece prin Odobești, Jariștea, Bolotești, Tifești, Vidra (aici va fi un coffe-break cu hidratare – apă/suc, fructe și cafea). De la Vidra se continuă spre Vizantea Livezi-Cimpuri (acesta este o parte din traseul organizat de VeloPower la Road Race) după care se urcă la Soveja. La Mausoleul Soveja va fi o oprire de 1 ora unde participanții vor fi serviți cu Poale în brâu, apă, fructe și vor putea asculta Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei”.

De la Soveja se continuă spre Mausoleul Mărăști (aici este o urcare destul de grea cu diferență de nivel de vreo 200 m și apoi un fals plat de câțiva kilometri). La Mărăști va mai fi o oprire și o surpriză oferită de unul din sponsori. De la Mărăști se pleacă spre Mărășești prin Panciu, traseu iarăși cunoscut de participanții la Road Race, cu o urcare mai grea la Valea Cîmpului. La Mausoleul Mărășești se va ajunge în jurul orei 18. Aici participanții vor fi așteptați de microbuze pentru a fi transferați înapoi la Focșani.

Cicliștii care doresc să participe trebuie să trimită un email la adresa monumenteinvrancea\at/gmail.com până la data de 12 septembrie 2017, ora 20.00. Mesajul trebuie să conțină următoarele informații: Subject: Înscriere Mausolee pe bicicleta; Numele și prenumele participantului; Data nașterii; Localitatea de domiciliu.

Participanții vor primi un e-mail de confirmare a înscrierii în maxim 24 ore de la data finalizării procedurii.Participanții vor fi înștiințați prin e-mail ori de câte ori vor apare noutăți legate de eveniment, până cel mult în data de 14 septembrie 2017, ora 19.30.

Pentru informații de ultimă oră accesează și pagina de Facebook a evenimentului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 1 =