Acum citesti
E-bike nou de la Qoros: Ebiqe

Ebiqe este o nouă bicicleteă electrică propusă de producătorul chinez Qoros, lansată concomitent cu un nou automobil din clasa compactă. Bicicleta cu o greutate de 49 de kg va fi susținută de un motor electric, însă oferă și posibilitatea ciclistului de a pedala neasistat. Cu certitudine, nu va fi o sarcină ușoară cu o bicicletă atât de grea.

qoros_ebiqe_1

Oferă 3 moduri de asistare: Street, Eco și Power, puterea motorului și viteza maximă atinsă variind în funcție de modul ales. În modul Street, ai la dispoziție 0.25 kW și un cuplu de 60 Nm și poți atinge o viteză maximă de 25 km/h. În modul Eci, ai la dispoziție 4 kW și 100 Nm cu o viteză maximă de 60 km/h. Modul Power pune la dispoziție întreaga putere a motorului, de 12 kW și 200 Nm. Astfel, viteza maximă pe care o poți atinge este de 65 km/h. Autonomia oferită de acumulatori este de 80 până la 120 km. Acumulatorul necesită un timp estimat de 80 de minute pentru o reîncărcare completă.

Pe ghidon va fi montat un LCD cu diagonala de 5 inch, cu funcția de touch, pentru a avea acces la informații despre viteză, distanță parcursă sau pentru a naviga pe internet.

via Qoros

 

Vezi Comentariu (1)
  • oare cand vom putea cumpara si noi romanii astfel de lucruri fara adaosuri consistente la pret datorita smecherilor din comert care vor sa dea lovitura !?
    si eu care credeam ca intereseaza pe cineva mediul in care vor trai cei mai mici astazi…aiurea!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 − 1 =