Acum citesti
De Rosa folosește Campagnolo Athena EPS pentru noile modele

Cei de la Campagnolo au făcut mai accesibilă tehnologia electronică de schimbare prin lansarea setului Athena EPS, iar acum a venit rândul fabricanților să își doteze bicicletele cu aceasta. Primul pe listă este De Rosa, care propune 3 modele echipate sau compatibile cu setul în cauză.

Bicicleta din poza de mai sus este Merak Athena EPS, cu cadru din carbon, bottom bracket și headtube supradimensionat și seat tube și tijă de șa aerodinamice. Setul de roți Fulcrum Racing Quattros, pipa Arx Pro și ghidonul 3T Ergosum Pro se mai regăsesc în specificațiile modelului de față care va costa în jur de 4.300$.

Următorul model, De Rosa R838 Athena, beneficiază de varianta mecanică a setului, însă cadrul este perfect compatibil cu cea electronică. Cockpitul este compus din piese FSA, în timp ce șaua este Selle Italia SLR, iar roțile tot Fulcrum, dar Racing 5. Prețul va fi în jur de 2.800$.

Ultima bicicletă din linia pe care De Rosa a pregătit-i pentru 2013 este R838 Veloce. După cum probabil ai intuit, cursiera va beneficia de setul Campagnolo Veloce, aflat cu o treaptă sub Athena, dar cadrul a fost proiectat pentru a putea fi echipat cu acesta din urmă, în ambele variante, electronică și mecanică. Restul echipării este similar cu al modelului anterior prezentat și prețul de vânzare va gravita în jurul sumei de 2.100$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + eleven =