Acum citesti
Cu Noomad, transformi orice bicicletă într-un Cargo Bike

Ideea celor de la Noomad are menirea de a transforma o bicicletă, într-un Cargo Bike, printr-o metodă cât se poate de simplă. Tot ce trebuie să faci este să înlocuiești furca bicicletei cu sistemul propus de Noomad, ce constă într-un ansamblu construit din două roți, cu două frâne incluse și cu un spațiu de stocare pentru bagaje, un scaun pentru transportat un copil sau pentru cumpărături.

noomad_1

Cântărește 3.5 kg și costă între 400 și 800 de euro, iar cele două roți din față se vor înclina atunci când iei virajele, pentru a oferi o direcție mai precisă. Noul sistem va oferi de asemenea o mai mare stabilitate bicicletei.

noomad_2

Producătorul susține că poate fi montat pe orice tip de bicicletă, iar dacă nu deții una, o poți achiziționa de la ei, direct cu acest sistem inclus. Chiar și un tandem există în oferta celor de la Noomad.

noomad_3

Mai multe detalii pe noomadbike.com.

via Noomad

Noomad Bike Presentation from noomadbike on Vimeo.

Vezi Comentarii (5)
  • Buna ziua. m-ar interesa sa modific o bicicleta normala intr-o cargobike pentru o cafenea pe bicicleta. se poate la dumneavoastra? o zi buna

  • Buna ziua.

    M-ar interesa sa modific o bicicleta intr-un cargo bike pentru un anumit tip de business. As dori un raspuns din partea dvs.

    Cu respect

  • Daca sunteti interesati de un Cargo Bike / Bicicleta Utilitara avem de vanzare mai multe modele , toate sunt realizate la comanda din lemn sau tego, cadrul este vopsit electrostatic, ele sunt dotate cu frigider, chiuveta de inox, sistem electric, schimbator de viteze Shimano Nexus, copertina, etc. Pentru mai multe detalii viziteaza http://www.urbancargobike.com sau trimite un sms la 0740094937 cu adresa ta de email si vei primi gratuit o prezentare in format PDF.

    Bicicleta utilitară – Cargo Bike poate să fie folosită pentru o gama variata de produse si servicii: Coffee Bike / Fresh-uri / Înghețată / Limonadă / Bere / Covrigi / Clatite / Castane / Hot – Dog / Popcorn / Cărți / Publicitate / Ziare – Reviste / Strângere de fonduri / Transport marfă / Colectare deșeuri (ulei, sticlă).

  • Bună ziua. M-ar interesa un Cargo Bike cu care sa pot transporta în siguranță 1-2 copii. As prefera sa fie în fața sa îi pot vedea în timpul mersului. Dacă se poate as vrea sa știu și un preț. Mulțumesc mult

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three − three =