Acum citesti
Câștigătorii concursului Arisun

Concursul organizat împreună cu Arisun s-a încheiat! Nu a fost foarte simplu, deoarece ați fost nevoiți să căutați răspunsurile la întrebări, însă premiul a fost pe măsură: un set de anvelope la alegere.

Astfel, cei trei câștigători extrași cu ajutorul random.org sunt:

Scarlat Catalin din Bucuresti
Giura Dan din Alba Iulia
Sasu Robert din Sibiu

Vă așteptăm și pe viitor la alte concursuri organizate împreună cu Arisun. Iar dacă nu ai auzit până acum despre acest brand, iată câteva informații pe scurt:

Anvelopele de bicicletă Arisun sunt produse de Zhongce Rubber Company, cel mai mare producător de anvelope din China. Fondată în 1958, firma are astăzi peste 20.000 de angajați, în 2011 devenind al 11lea cel mai mare producător de anvelope din lume. Firma produce cauciucuri pentru orice îți trece prin minte, de la mașini, camioane și motociclete, la scootere, tractoare, atv-uri și evident, biciclete. Doar la capitolul biciclete Arisun produce peste 100 milioane de anvelope pe an. Arisun este marca de top a companiei fiind vârful de lance al producției celor de la Zhongce Rubber Company.

Poate numele mărcii nu sună „european” și poate nici nu are „strălucirea” brandurilor consacrate de pe piață, însă Arisun dispune de tehnologii care rivalizează cu cele mai bune anvelope concurente din lume. Cauciucurile Arisun sunt disponibile în trei variante de TPI: 120 pentru concursuri, 60 pentru performanță și antrenamente și 30 pentru sport și touring. Variantele de talon sunt și acestea de ultima oră, pliabile sau pe sârmă. Protecția la pană este clasificată pe cinci niveluri și variază în funcție de destinația anvelopei și preț.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − 16 =