Acum citesti
Câștigă un Voucher de 2.000 de euro oferit de Green Dental

FreeRider.ro împreună cu Green Dental te invită la concurs și pun la bătaie un premiu cât se poate de atractiv: un voucher în valoare de 2.000 de euro pe care-l poți folosi în clinica Green Dental, pentru orice serviciu stomatologic, inclusiv implanturi!

Iată cum funcționează:

Redactează o poveste amuzantă legată de tine și bicicleta ta (întâmplări de la un concurs, din oraș, de pe munte, cu prietenii etc.) și trimite-o pe adresa noastră de e-mail, [email protected] – în funcție de cât de corect și coerent este redactată, noi o vom publica pe blog. Fiecare articol are o casetă de like în partea de jos, iar după aproximativ o lună de concurs, povestea cu cele mai multe like-uri va fi declarată câștigătoare. În primele săptămâni (24 iulie – 19 august) vom primi poveștile, apoi le vom publica pe toate deodată, iar astfel ultima săptămâna va rămâne dedicată voturilor (20-26 august). Votarea se face doar prin caseta de like de facebook astfel încât să nu existe suspiciuni de trișare. Cât despre filtrarea articolelor, redactorii freerider.ro vor fi cei care vor considera ce text intră în concurs (altfel spus, cele la care vom avea puțin sau deloc de corectat).

Fiecare articol trebuie să fie însoțit cel puțin de o fotografie care să nu depășească 500 kB! Dacă trimiteți mai multe fotografii, vă rugăm să folosiți wetransfer.com. Perioada de trimitere a articolelor este 24 iulie – 19 august. Perioada de votare este între 20 august – 26 august. Câștigătorul va fi anunțat în cel mult 4 zile lucrătoare (dar cu siguranță se va întâmpla mai repede), în funcție de numărul de like-uri din dreptul fiecărui articol publicat.

După săptămâna dedicată votării, vom anunța povestea câștigătoare, implicit și câștigătorul, pe site-ul nostru și pe pagina noastră de facebook cât și pe pagina de facebook a celor de la Green Dental.

Dar Green Dental are deja o propunere atractivă pentru tine!

Vino cu bicicleta la Green Dental și primești 50% reducere la detartraj / consultație / albire profesională și ai 20% reducere la obturații și coroane dentare.

Campania este valabilă în perioada 19 iunie – 31 august.

”Suntem o clinică eco-friendly și căutăm pacienți la fel de interesați ca noi de protejarea mediului, de un stil de viață activ și sănătos, pacienți care preferă prevenția problemelor și prelungirea vieții. Îi așteptăm cu suport de biciclete afară și o mulțime de surprize eco-friendly.” spune Ioana Pătru, managerul clinicii Green Dental.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + eighteen =