Acum citesti
Bucharest Bike Break la Salonul Bicicletei

Bucharest Bike Break ii invita pe pasionatii de ciclism sa beneficieze de o oferta speciala in cadrul Salonului Bicicletei 2016, gazduit in pavilionul C1 din Romexpo, in perioada 25-27 martie. Mai exact, toti cei care se inscriu la cursa de ciclism care va avea loc peste doua saptamani in zona Casa Poporului, platesc o taxa de inscriere de 50 de lei, in loc de 80 de lei – pretul standard – daca vin la standul Bucharest Bike Break in acest weekend.

fb_coverInscrierile sunt deschise  pana in data de 6 Aprilie, insa locurile sunt limitate la 300 de participanti pe cursa. Cursa are la baza un concept inedit, mai exact participantii trebuie sa parcurga traseul cu o lungime de 4.30 km, de cat mai multe ori posibil, iar incepand cu a patra tura, acestia primesc noi produse in pachetul de cursa.

Vor exista doua curse, Road Bike Special, cursa cu biciclete de strada si MTB on the road, cursa de biciclete de teren si cinci categorii de premiere, cea Elite pentru profesionisti, una pentru participantele de sex feminin, precum si cele segmentate in functie de varsta.

Evenimentul are parteneri precum FoodPanda, Jerry’s Pizza, Body Art Wellness Club, Tiriac Auto si este organizat de catre Project Expo Games & Sports, parte a Project Events, raspunzatoare de organizarea targului imobiliar Project Expo si a unui numar de concerte cu artisti precum Scorpions, Toto Cutugno, Jose Carreras sau Lara Fabian.

Va asteptam la standul Bucharest Bike Break pe toata durata evenimentului, vineri intre orele 12-20, sambata intre orele 10-20 si duminica intre orele 10-16. Ne gasiti in pavilionul C1, la etajul 1.

Pentru detalii suplimentare:

Cristina Miu

Responsabil comunicare Bucharest Bike Break

[email protected]

www.bucharestbikebreak.ro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − 9 =