Acum citesti
Bianchi, în România, prin Carbon Bike

Prezența unui nou brand pe piața din România este un prilej de sărbătoare, cu atât mai mult cu cât acel brand se numește Bianchi. Cu o prezență de 130 de ani pe piața internațională, Bianchi se numără printre cei mai importanți producători la nivel mondial, fiind cunoscuți îndeosebi pentru cursierele de calitate pe care italienii le construiesc. Iată ce informații ne transmit cei de la Carbon Bike:

Bianchi-Oltre-XR2-2015-Campagnolo-Super-Record-EPS-11sp

Carbonbike este incepand cu luna august 2015 importator si distribuitor a gamei de produse Bianchi. In acest sens, am pregatit un stoc initial de peste 40 biciclete acoperind modele din fiecare gama incepand cu preturi de la 1690 ron cu tva pentru Kuma 26 inch. Un loc binemeritat il au bicicletele de carbon cu tehnologia Countervail, tehnologie dezvoltata de Bianchi si probate de Nasa in misiuni Aerospatiale, cu avantaje directe pentru orice ciclist.

Bianchi-Ethanol-271-FSE-2015-SRAM-X01-X1-1x11-Fully

Exista de asemenea pe stoc modele ca Dama Bianca, Via Nirone 7, Infinito, Impulso cat si Sempre dar si modelele BMX Dragon.

image006

Desi acoperim o gama larga de acesorii, avem intentia ca pana la sfarsitul anului sa avem pe stoc gama completa de accesorii si piese de schimb. O alta directie ar fi dezvoltarea unei baze de colaboratori prin care brandul Bianchi sa poata ajunge la pasionatii de ciclism cat mai rapid si in cele mai bune conditii financiare.

Alte informații pe bianchiromania.ro și carbonbike.ro.

via Carbon Bike

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 − 5 =