Acum citesti
Selle San Marco relansează şeile Dirty MTB folosind elastomer D3O

Cu ocazia salonului Eurobike de anul acesta Selle San Marco a sărbătorit împlinirea vârstei de 80 de ani. Cu aceeaşi ocazie italienii au relansat şeile Dirty pentru offroad acum nu doar cu o grafică noua ci şi folosind materiale noi de atenuare a vibraţiilor.

Selle San Marco Dirty 02D3O este un elastomer folosit iniţial la realizarea armurilor de protecţie. Avantajul acestui material este capacitatea sa de a rămâne flexibil chiar şi în timpul impactului. Aparent Selle San Marco este prima companie producătoare de şei care foloseşte acest material la producerea şeilor sale. Avantajul elastomerului D3O este nu doar că oferă confort mai bun şi absorbţie a şocurilor ci şi rezistenţă mai bună în timp în comparaţie cu spuma tradiţională.

Noile şei Selle San Marco Dirty sunt împărţite în două categorii – ED şi TR. Ambele dispun de inserţii cu silicon pentru o mai bună rezistenţă la frecare. În plus şeile ED dispun de tampoane suplimentare pe laterale. Per ansamblu ED este mai scurtă pentru a-ţi permite o manevrabilitate mai bună a bicicletei cu roţi mari şi suspensii mari. Selle San Marco Dirty ED are 260x134mm, iar Selle San Marco Dirty TR are 278x140mm.

Şeile vor fi disponibile sub forma a 6 modele inclusiv varianta Selle San Marco Dirty ED Carbon FX ce dispune de railuri mai lungi pentru o plajă mai mare de reglaje având o greutate de 179 g. Întrucât Selle San Marco îl sponsorizează pe Cedric Gracia va exista şi o serie specială CG cu preţuri aflate la capătul superior al gamei 90-180$.

Selle San Marco Dirty 05 Selle San Marco Dirty 06

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − twelve =