Acum citesti
Rudy Project adaugă stil la ochelarii săi sport mulţumită Colecţiei Casual

Ce te faci după ce ai terminat concursul de ciclism şi, fie că eşti pe podium, fie că te afli în mulţime aplaudându-i pe cei mai buni, pur şi simplu nu poţi purta aceeaşi ochelari sport pe care i-ai folosit în timpul cursei. Ai nevoie de ceva mai relaxat, ceva casual, ceva cool.

Din fericire ajutorul este aproape întrucât Rudy Project tocmai şi-a lansat colecţia 2015 de ochelari de soare casual cu Warp, Broomstyk şi Sensor. Cele trei modele sunt unisex, deşi fiecare este îndreptat mai mult spre un sex sau celalalt, şi suportă şi instalarea de lentile cu dioptrii.

Cel mai agresiv ca design este Rudy Project Sensor gândit în special pentru bărbaţi. Ochelarii vor fi disponibili în 6 variante de culori inclusiv negru mat şi lentile polarizate. Versiunea standard costă 149,99 $, iar cea cu lentile polarizate costă 174,99$.

Rudy Project sensor_camouflagegrey_laserblack Rudy Project sensor_iceblack_MLorange Rudy Project sensor_polar

Puţin mai mici ca dimensiuni şi cu un design mai clasic Rudy Project Warp au fost gândiţi să arate bine atât la bărbaţi cât şi la femei. De la culori ca negru clasic până la camuflaj nebun şi lentile portocalii, Warp poate fi atât liniştit cât şi nebunatic. Mărimea este unică, dar potrivită pentru feţe de mărime medie. Preţul este de 149,99$.

Rudy Project Warp_Camo_Grey

Nu în cele din urmă avem Rudy Project Broomstyk, o pereche de ochelari gândită în special pentru doamne şi domnişoare. Şi aceştia dispun de mai multe opţiuni de culoare. Rudy Project ne spune că pentru acest model inspiraţia şi-a obţinut-o din natură, mai exact din elemente pe care le regăseşti la peşti şi corali. Broomstyk este potrivit pentru doamne şi domnişoare, iar preţul este de 149,99$.

Rudy Project broomstyk_camouflage_forest Rudy Project broomstyk_camouflage_pink

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × four =