Acum citesti
Noul antifurt Litelok

Noul antifurt Litelok este destul de diferit în comparaţie cu ce există azi pe piaţă. Eram obişnuiţi să obţinem securitate mai mare doar dacă măream grosimea antifurtului, indiferent dacă vorbim de U-lock, lanţ, cablu sau zale. Secretul celor de la Litelok constă în materialul Boaflexcore folosit ce este alcătuit din mai multe straturi, fiecare optimizat pentru a rezista unui anumit tip de agresiune. Faptul că sunt toate puse laolaltă face ca acest antifurt să fie extrem de rezistent, uşor şi flexibil.

antifurt lacat bicicleta Litelok 01Lacătul este fabricat dintr-un oţel aproape indestructibil, iar mecanismul se închide fără cheie. Antifurtul are o lungime de 736mm şi cuprinde obiecte cu un diametru maxim de 234mm. Greutatea este de sub 1 kg.

antifurt lacat bicicleta Litelok 04Există şi opţiunea denumita Twin Litelok prin care poţi dubla lungimea antifurtului sau poţi lega cadrul cu două antifurturi obţinând de două ori mai multă securitate. Partea bună este că opţiunea Twin dispune de broască ce foloseşte aceeaşi cheie. Aşadar dacă foloseşti două astfel de antifurturi nu ai nevoie şi de două chei diferite. În total însă vei dispune de 4 chei identice (câte 2 pentru fiecare lacăt).

Preţul iniţial pentru acest produs este de 112 euro pentru simplu şi 216 euro pentru Twin.

Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × one =