Acum citesti
HideMyBell lansează un nou suport pentru ciclocomputer, de data asta pentru mtb

Pe HideMyBell îi știm drept cei care produc suportul cu clopoțel integrat pentru ciclocomputer. Însă trebuie menționat că de acum înainte HideMyBell își schimbă numele în CloseTheGap. Asta ca să știți ce să căutați când vreți un astfel de suport.

Când am testat produsul lor mi-a plăcut modul cum s-au gândit să integreze clopoțelul în suportul de cursieră a ciclocomputerului. Dacă ne gândim că regulamentul românesc de circulație spune că este obligatoriu ca bicicleta să fie echipată cu clopoțel, un astfel de produs are sens, mai ales atunci când nu vrei să instalezi un clopoțel urât și inestetic pe “carbonul” tău de concurs.

Acum CloseTheGap lansează un nou suport, de data asta pentru mtb. Acesta este diferit față de varianta pentru cursieră instalându-se peste pipă, foarte asemănător cu sistemul clasic de fixare a vitezometrului. La acest suport, denumit „Insider” clopoțelul este montat pe partea laterală stânga.

Prin modul cum a fost gândit, noul CloseTheGap Insider este compatibil și cu bicicletele de concurs, dar și cu cele de trekking. Astfel, poziția pe care o are pe ghidon face ca numărul de concurs să nu fie incomodat de computer, în cazul bicicletei de concurs, respectiv geanta de ghidon, dacă ești cu bicicleta de cicloturism.

Suportul are un colier standard de 35 mm însă este inclus și un distanțier de 31,8 mm pentru a se potrivi cu ghidonul oricărui mtb din vremurile noastre. Mulțumită plăcuței pe care o poți înlocui, pe Insider poți fixa computere de la Garmin, Wahoo, Polar, Bryton, Lezyne și Mio, adaptoarele fiind incluse și ele în pachet. Suportul are o greutate de 50 grame și un preț de 36,95 euro. Pentru România livrerea este gratuită.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one + fifteen =