Acum citesti
Doar 11 zile rămase pentru a comanda Lumma la un super preț!

Luna trecută în mai, povesteam despre Lumma, luminile românești integrate în manșoanele bicicletei. Ne-au atras atenția, desigur pentru că este un proiect românesc, dar și pentru că produsul arată excelent fiind ușor de încadrat la categoria „premium”.

lumini-bicicleta-lumma-01

Aceste lumini integrate în manșoanele bicicletei sunt o idee excelentă pentru că nu vei mai fi pus în situația să te trezești că s-a făcut seară și nu ai la tine luminile de siguranță pentru bicicletă pentru a te întoarce acasă de la serviciu sau de la întâlnirea cu prietenii. Motivul este simplu, manșoanele de bicicletă sunt tot timpul instalate, iar cum luminile sunt integrate în acestea, nu vei mai avea cum să le uiți acasă.

lumini-bicicleta-lumma-05

Partea bună este însă că Lumma include lumini față-spate, albe și roșii. Iar partea și mai bună este că vei avea inclusiv două raze laser proiectate pe asfalt care vor desena un culoar virtual pentru tine și bicicleta ta. Așadar trei lumini integrate în fiecare manșon, trei elemente de siguranță în traficul urban, dar și „inter” urban.

lumini-bicicleta-lumma-03

Zilele acestea se desfășoară pe Indiegogo.com o campanie de strângerea de fonduri pentru fabricarea primei tranșe. Targetul echipei românesti este de 18.000 euro, dar partea bună este că deja 83% din bani au fost obținuți! Mai sunt însă doar 11 zile în care poți și tu să comanzi la preț promoțional manșoanele Lumma cu lumini integrate, investind în felul acesta într-un proiect românesc 100%.

Desigur, ieși mai ieftin cu o pereche de lumini obișnuite și cu rază laser chinezească, dar vei rămâne cu aceleași două probleme: vor fi momente când le uiți acasă și vor fi ușor furate de pe bicicletă dacă le uiți instalate. Manșoanele Lumma nu pot fi furate, sau cel putin nu ușor.

Prețul promoțional pentru o pereche Lumma este de doar 45$, iar pentru România livrarea este gratuită. Intră pe pagina Indiegogo și susține acest proiect românesc special.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 3 =