Acum citesti
Acum ai transmisie în direct de pe GoPro-ul tau cu aplicaţia Livestream

Noua aplicaţie pentru iPhone, Livestream iOS, îţi permite să difuzezi semnal video în direct din action cam-ul GoPro Hero folosindu-te de conexiunea 4G a telefonului tău. Aplicaţia a fost îmbunătăţită şi cu funcţia de blocare a ecranului pentru ca, odată ce toate setările au fost făcute, să poţi pune liniştit telefonul în buzunar.

transmisie in direct gopro Livestream

Vei avea nevoie de camera video Hero3 sau 4 care au integrată funcţia wireless după care o vei conecta la telefonul tău. După ce conexiunea este făcută şi pe telefon vezi ce se filmează poţi alege ca transmisia să fie Live, iar toată lumea care primeşte un link de la tine va putea să vadă în direct pe unde te dai cu bicicleta. Evident însă că aplicaţia este folositoare nu doar pentru mersul pe bicicleta ci pentru orice de la paraşutism la înot şi supraveghere video.

Aplicaţia îţi permite să şi discuţi prin scris în direct cu cineva sau să postezi instantanee. Atâta vreme cât ai o conexiune bună 4G ar trebui ca totul să meargă uns. Aplicaţia poate fi luată de aici Livestream.com/gopro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × two =