Acum citesti
A apărut noul Transition TR11 DH

După ce a apărut ca prototip la Leogang folosit de Tahnee Seagrave, noul model Transition TR11 DH cu suspensie de 195 mm a fost prezentat în varianta finală. Acesta e construit pe un cadru rigid și ușor din carbon cu geometria GiddyUp modificată pentru downhill. Această geometrie a fost inițial gândită pentru trail, pentru a oferi amortizare bună la șocurile mari dar pentru a păstra bicicleta jucăușă pe cele mici. Pentru TR11 geometria a fost adaptată pentru DH cu o rampă a suspensiei ce se întărește la final pentru a evita bottom-out-urile

TR11 are triunghiul față, seatstay-urile și chainstay-urile complet din carbon cu bascula suspensiei din aluminiu.

Greutatea anunțată a cadrului e de 4100 g echipat cu amortizorul Fox Factory DHX2 cu arc și cu toate accesoriile și protecțiile din cauiciuc pentru chainstay și downtube. Cablurile sunt externe, rulmenții sunt EnduroMax.

Vor fi oferite două variante: XO1 DH la 7.299 USD cu furcă Fox 40 RC2, headset Cane Creek, pipă și ghidon Race Face Atlas și angrenaj din carbon SixC, tijă Thomnson, frâne SRAM Code RSC și roți eThirteen LG1+ și GX1 DH la 5.299 USD cu furcă RockShox BoxxerRC, pipă și ghidon Race Face Chester și angrenaj Atlas, frâne Code R și roți cu jante eThirteen LG1 și butuci Joytech.

Cadrul este disponibil și separat cu amortizor la prețul de 3.199 USD.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − one =