Acum citesti
V-Brake-uri hidraulice Wendler

Nu sunt un produs nou așa cum probabil te-ai fi așteptat. Sunt o încercare de a cuceri piața de frâne cu un produs diferit, lansat în urmă cu mai bine de 14 ani. A nu se confunda cu frânele Magura din seria HS, care nu sunt V-Brake-uri, dar fac parte tot din familia frânelor hidraulice pe jantă.

v-brake_hidraulic_wendler_1

Au existat două versiuni ale acestor frâne, MT-1 și MT-2, dar s-au dovedit a fi mult mai grele decât V-Brake-urile mecanice și mai puțin durabile, mulți raportând pierderi de ulei mineral pe la garnituri. Astfel, producția a fost oprită mai repede decât se plănuise inițial.

v-brake_hidraulic_wendler_2

În acest moment, frânele sunt la mare căutare, în special de către iubitorii de MTB-uri retro. Nu le recomandă doar culoarea, ci și faptul că au devenit între timp un produs exotic.

v-brake_hidraulic_wendler_3

Pot fi achiziționate de pe e-bay la un preț de aproximativ 40-50 de euro, iar dacă-ți faci probleme în ceea ce privește înlocuirea consumabilelor, mai precis a saboților, poți sta liniștit, deoarece pot fi montați saboți identici cu cei utilizați de frânele Magura HS.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 2 =