Acum citesti
Specialized recheamă S-Works Venge Vias și Venge Pro Vias 2016

Specialized-s-works-Venge-Vias-Pro-recall-road-bike-2016-2Specialized a anunțat rechemarea în service a câtorva modele Venge, problema fiind la închiderea roții spate, probabil la contactul dintre QR și urechea de schimbător, deoarece rechemarea are ca scop schimbarea acesteia și o verificare generală a bicicletei. Roata spate se poate desface, ceea ce poate duce în caz extrem la ruperea triunghiului spate și la răniri grave.

Specialized-s-works-Venge-Vias-Pro-recall-road-bike-2016-4Se pare că au existat până acum 7 cazuri de cedare, dintre care doar unul s-a terminat cu răni ușoare. Rechemarea are ca obiect modelul S-Works Venge ViAS 2016 de mai sus

Specialized-s-works-Venge-Vias-Pro-recall-road-bike-2016-3Specialized-s-works-Venge-Vias-Pro-recall-road-bike-2016-1precum și modelul 2016 Venge Pro ViAS în versiunile de mai sus care a fost vândut între iulie 2015 și septembrie 2016. Este vorba de 1000 de biciclete, proprietarii fiind rugați să contacteze cea mai apropiată reprezentanță Specialized pentru înlocuirea urechii de schimbător și verificarea bicicletei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 2 =