Acum citesti
Sindromul Strava: Cele mai inventive trasee de până acum

Globalizarea a atins demult și lumea ciclismului și una din schimbările majore pe care le-a adus pentru cutezătorii într-ale performanțelor velo este posibilitatea de a se compara cu vitejii din întreaga lume. S-a zis cu vremurile când era suficient să fii cel mai bun la pedalat din cartierul sau orașul tău, căci acum orice posesor de telefon inteligent care dă o raită pe trasee aflate pe teritoriul altora poate contesta supremația băștinașilor. Totuși, pentru unii ciclismul nu se rezumă la a fi irefutabil de bun (căci poate aceștia sunt conștienți că simplele performanțe la nivel internațional sunt suficiente pentru a-ți demonstra valoarea), iar distracția și simțul umorului încă mai contează. Și uite-așa s-a ajuns la o exprimare artistică în timpul pedalatului, care a generat câteva segmente cel puțin haioase pe harta vestitei aplicații.

În cele de mai jos am adunat de pe vastul Internet niscaiva mostre de inventivitate grafică de care au dat dovadă unii utilizatori.

strava_1
După Stonehenge, Marea Britanie mai are acum o atracție de neratat

 

strava_2
Iubitori de pisici, ce mai așteptați?

 

strava_3
Consumatorii de artă modernă pot pedala pe urmele lăsate de Edvard Munch în istoria artei

 

strava_4
În războiul Strava nu se iau prizonieri

 

strava_5
Nu mai e de actualitate, dar intenția a fost bună la vremea ei

 

 

strava_6
Un segment mare cât inima utilizatorului

 

strava_7
Model de cerere în căsătorie care nu presupune verighete scufundate în pahare de șampanie sau ascunse în cotletul de vită, ci doar o oră și 20 de minute de pedalat

 

strava_8
Tribut adus curcanilor care și-au găsit sfârșitul cu ocazia Zilei Recunoștinței

 

strava_9
No comment

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + 18 =