Acum citesti
Protecție împotriva penei de cauciuc de la Slime


Familia de produse Slime este elaborată de o companie cu peste 20 de ani de experiență în domeniul protecției împotriva penelor de cauciuc. Între timp, tehnicile de fabricare au fost perfecționate iar astăzi avem la dispoziție un produs care îndeplinește cele mai exigente dar și cele mai moderne cerințe: este solubil în apă, este ignifug, ecologic și nu în ultimul rând, nu conține elemente otrăvitoare.



Datorită acestei reţete firma a devenit lider pe piaţa produselor destinate protecţiei împotriva penelor de cauciuc. Lichidul Slime este un amalgam patentat de fire elementare speciale, adezivi, polimeri şi alte bondinguri care oferă protecţie eficace împotriva penelor de cauciuc: la sisteme cu cameră oferă o eficienţă până la 3mm, la sisteme fără cameră o eficienţă până la 6 mm. Pentru a face o comparaţie între diferitele mărci de lichide de protecţie împotriva penelor de cauciuc este important să avem în vedere următoarele patru caracteristici principale:


1. Capacitatea de etanşare: cea mai importantă caracteristică. Dacă această caracteristică nu este satisfăcătoare atunci celelalte patru nu mai au nicio importanţă. Tehnologia Fibro Seal folosită la produsele Slime are eficienţa maximă la roţile fără cameră (6mm). În cazul roţilor cu cameră protecţia este de 3mm care acoperă în majoritatea cazurilor penele cauzate de impunsătură.


2. Vâscozitate şi stabilitate: în cazul lichidelor de protecţie împotriva penelor de cauciuc vâscozitatea este importantă pentru a putea adera într-o peliculă uniformă la peretele interior a diferitelor tipuri de cauciucuri, formând imediat o membrană de etanşare în cazul apariţiei unei pene de cauciuc. Formula patentată Slime garantează o vâscozitate perfectă.


Stabilitatea componentelor este importantă deoarece Slime trebuie să funcţioneze şi să-şi păstreze omogenitatea în condiţii de temperaturi extreme chiar şi dacă a fost păstrat nefolosit o perioadă mai îndelungată. Dacă un lichid de protecţie împotriva penelor de cauciuc se sedimentează pe fundul recipientului atunci aşa va face şi în interiorul anvelopei. Slime a fost supus unor teste îndelungate pentru a putea garanta eficienţa sa pentru minim patru ani.


3. Rugina şi corosivitatea: aspecte pe care mulţi producători nu le iau în calcul. Cele mai multe substanţe produse în prezent sunt pe bază de apă iar apa este corosivă. Formula specială anticorosivă protejează janta împotriva corosiunii.


4. Componente otrăvitoare şi inflamabilitate: produsele Slime nu conţin elemente otrăvitoare sau inflamabile. Utilizarea sa în condiţii normale nu reprezintă risc asupra organismului uman sau a naturii.


Informații complete despre produsele Slime poți găsi pe site-ul BikeFun.ro.


Vezi Comentarii (3)
  • Am avut asa ceva si nu si-a facut treaba deloc !
    Si plus de asta cand am vrut sa curat cauciucul a fost aproape imposibil.
    Nu recomand si eu personal n-as mai folosi produsul asta nici sa fie singurul de pe planeta.

  • Eu folosesc de peste un an cele de la Joe, si nici o pana in 5000 de km,cand am dat gumele jos era camera prinsa de cauciuc in cateva locuri unde si-a facut treaba solutia.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 1 =