Acum citesti
Prima aplicaţie indigenă iPhone pentru ciclişti


Bicicletele Merida există în România de mulţi ani. În această perioadă am reuşit să construim o reţea de distribuţie de care suntem mândrii şi este demnă de o marcă mondială. Menţinerea sau mai exact ridicarea nivelului calitativ atins al acestei reţele presupune multă energie investită în mod permanent, an după an. Efortul depus are ca rezultat calificări de vârf la competiţii şi numărul în creştere galopantă a mărcii Merida pe şosele şi off-road.



Prima aplicaţie indigenă iPhone pentru ciclişti. Am realizat acest program pentru iPhone destinat în special celor care deţin un Merida. Cea mai importantă funcţie a aplicaţiei este că estimează şi monitorizează viaţa componentelor bicicletei şi avertizează dacă vreo componentă ar putea avea nevoie de service sau e timpul pentru a fi schimbată. Softul utilizează funcţia de navigare a telefonului şi ne conduce la cel mai apropiat service autorizat luând în calcul şi orarul respectiv. De asemenea ne comunică care atelier are contract pentru „eService” pentru a putea completa cartea tehnică virtuală a bicicletei. Punctele service recomandate sunt monitorizate de către noi încontinuu pentru a îmbunătăţi calitatea serviciilor şi a reparaţiilor.


Este o iniţiativă unică în ţară şi după cunoştinţele noastre nu există în lume ceva asemănător.


Pentru utilizarea programului trebuie doar să alegem din listă tipul bicicletei (2006 – până în prezent) moment în care deja putem vedea pentru cazul unei utilizări medii (desigur, pentru categoria selectată) care este viaţa estimată a componentelor. În atelierele cu logoul „eService” mecanicul va completa prin internet cartea service a bicicletei. Cartea service poate fi accesată oricând printr-un subpunct special al aplicaţiei, pentru a monitoriza live starea bicicletei. Bicicletele scumpe dobândesc un pedigree real datorită acestei aplicaţii, care pe lângă o întreţinere corectă ajută şi la identificare mai uşoară în caz de furt sau la vânzare se poate cere preţul real.


Aplicaţia are acces la baza noastră de date de pe net, sunt afişate ultimele noutăţi şi promoţii.


Aplicaţia poate fi descărcată din  Apple App Store în mod gratuit.


Informații suplimentare pe bikefun.ro.


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 3 =