Acum citesti
One Industries, în România prin SixPackSport

ONE Industries își are rădăcinile în San Diego, California, compania fiind pusă pe picioare de un grup de rideri pasionați, care au reușit în scurt timp de la lansare să revoluționeze îmbrăcămintea pentru motocross.

one_industries_romania_1

Începând cu 2012, One Industries produce echipament și pentru bicicliști, în special pentru cei pasionați de Enduro, Freeride și Downhill. Deși compania a crescut mult în ultimii ani, filosofia a rămas neschimbată: One produce cele mai bune produse pentru rideri din întreaga lume, fie că este vorba de Motocross sau Downhill. Iar aceste două discipline necesită echipament pe măsură, foarte durabil și care să ofere toată protecția necesară în cazul unui accident.

one_industries_romania_2

Și nu este vorba doar de funcție, ci și de imagine. Toate produsele One au stil și sunt unice, asta pentru ca oricine le poartă să arate cât mai bine pe podium, în cursă sau la antrenamente.

Aaron Chase, Dan Atherton, Gee Atherton, Rachel Atherton, Marc Beaumont, Jared Graves (Team Yeti), iar pe plan național, Radu Ianoșiu-Hangan (aka Petardă), sunt doar o parte din riderii sponsorizați de One.

Toate produsele One Industries pot fi regăsite pe site-ul oficial.

Importator în România: SixPackSport.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 + eleven =