Acum citesti
Noi secțiuni de traseu finalizate pe Ciocanu

Geo Simion este omul care lucrează intens la traseul de enduro de pe Ciocanu, Județul Argeș. O persoană de admirat, căci ambițiile lui nu s-au poticnit în lipsa materialelor sau a banilor. A făcut tot posibilul și a continuat să lucreze la acest traseu, pe care începe să-l aducă încetul cu încetul la o formă decentă.

ciocanu-mai-2015-11

Acesta este însă departe de a fi finalizat, iar contribuțiile voastre financiare, oricât de mici (50/100 lei), ar putea grăbi un pic lucrurile, mai ales dacă ne strângem mai mulți. Trebuie ținut seama și de faptul că Ciocanu are acum 3 versiuni de traseu, care pot fi parcurse atât de către începători cât și de avansați, iar avantajul cel mai mare este că se află foarte aproape de București. Toți cei care doriți să contribuiți, sunteți rugați să luați legătura cu Geo pe pagina sa de Facebook.

Ultima parte a traseului 2 începe să prindă formă. Între timp, au apărut podețe noi, jump-uri noi dar și câteva contrapante. De asemenea, porțiunea foarte abruptă de pe traseu a fost rezolvată cu mai multe scânduri acoperite cu sârmă și ca mențiune, și restul de podețe din lemn au fost acoperite la fel, pentru aderență maximă.

Cu aceste modificări realizate, traseul a devenit mai rapid și mai practicabil, chiar și în condiții de noroi, așa cum l-am găsit noi sâmbătă. Așadar, ne-am pus pe făcut poze, cu bunul nostru prieten Alin Virșescu, care a realizat o sesiune foto excelentă.

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × five =